Tavaly szeptember 1-jén négy új YouTube-csatornát indított az A38 Hajó azzal a céllal, hogy a koncertfilm-archívumuk a lehető legtöbb emberhez jusson el. A csatornák műfajok szerint válnak szét (pop-rock, metál-punk, világzene és jazz).

Azóta a négy csatornára több száz koncertfelvétel került fel, közel ezer számmal és többek között a Laibach, a Kvelertak, az Amorf Ördögök, Péterfy Bori, az Ivan & The Parazol, Frank Turner, a Kraak & Smaak, a Punnany Massif, a Wovenhand, a Madball, Sóley vagy az Animals As Leaders A38-as bulijai. A filmeket playlistekbe rendezték, így a koncertek egyben is lejátszhatók, illetve a számok külön-külön is.

Az A38 Hajó majdnem másfél évtizedes fennállása alatt több mint ezerötszáz koncert-riportfilmet készített, és most is évente kétszázötven koncertet rögzít. Nem túlzás azt mondani, hogy a magyar és nemzetközi könnyűzene egyik legnagyobb gyűjteménye jött létre ezzel. Bár a filmeket műsorra tűzte és tűzi a Magyar Televízió, a felvételek zöme egy-két sugárzás után az archívumba kerül. 

[/embed]

A csatornák természetesen rendszeresen frissülnek majd, folyamatosan kerülnek fel az elkészült koncert-riportfilmek. Emellett az A38 exkluzív, csak a YouTube-csatornákra szánt önálló műsorokat is tervez.

A tematikus csatornákra itt lehet feliratkozni:
A38 Vibes - pop, rock, elektronika
A38 Rocks - rock, metal, hardcore/punk
A38 Free - jazz, experimental
A38 World - world music, folk