A We Love Budapest az elmúlt években több Insider kisfüzettel jelentkezett, de eddig csak angol nyelven voltak elérhetők ezek a kiadványok. Lényegében praktikus, kézre álló könyvecskékről beszélünk, az online felülettel járó munka tapasztalatai alapján összeállítva, informatívan és tömören. A FINA Világbajnokság apropóján szerkesztett tartalom nemcsak a sportesemény helyszíneit, programtáblát mutatja be, hanem hasznos infókkal szolgál Budapestet és a Balatont illetően, hiszen a fővároson kívül Balatonfüred a másik központ. Fogadjátok szeretettel az ingyenes We Love Budapest Insider füzetet!

A 2017 tavaszi/nyári Insider kiadványt követően most a We Love Budapest életében először, magyarul is megjelent a kisfüzet. Ez idáig csak angolul olvashattátok, de az új, FINA Világbajnokság különszám két nyelven, magyarul és angolul is elérhető. Benne a világbajnoksággal kapcsolatos kulcsfontosságú információkkal (programtábla, a versenyek menete, helyszíneinek rövid bemutatása) és hasznos tudnivalókkal.

Természetesen nem hagytuk el az Insider alapkoncepcióját, és minden FINA Világbajnokságos tudnivaló mellett Budapestet, Balatonfüredet és környékét mutatjuk be, szolgálunk bennfentes információkkal. Úgy, mint például mely látnivalókat ajánljuk Balatonfüreden és környékén, merre induljunk Tihanyban, vagy éppen Csopakon, melyek szerintünk a legjobb északi parti borteraszok.

Ugyanígy megmutatjuk, hogy Budapesten a vb ideje alatt merre érdemes vacsorázni indulni, hol találunk panorámateraszokat, mely street food most a legmenőbb, és ezekből hol kaphatjuk meg a top kategóriát. Összeszedtük a sportesemény ideje alatt futó programokat is, és azokat sem szeretnénk cserben hagyni, akik a forróságra való tekintettel szuper fagyizókat keresnének. Tudjuk, hogy hol mérik a legjobb pisztáciát!

Az Insider FINA kiadása természetesen ugyanúgy ingyenes, mint az eddigi kiadványaink és olyan helyeken szerezhetjük be őket, mint a Tourinform irodák, a Liszt Ferenc repülőtér, a Parlament Látogatóközpont, a Dohány utcai Zsinagóga jegypénztára, a Budapest Eye óriáskerék, a Budavári Sikló, a Szimpla Kert vagy a 360 Bar. Emellett a város számos prominens szállodája, múzeuma, fürdője és néhány taxi is tart belőlük. A kiadvány a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve jött létre.