A DRK időről időre együtt dolgozik hazai művészekkel, aminek az eredménye aztán menő signature kollekciókban jelenik meg. Most Fehér Máté, családapa és a West Coast Barbers borbélya járult hozzá egy sapka- és T-shirt-kollekcióhoz, amelyhez az inspirációt bosnyák és szerb börtöntetoválások adták. A darabok komoly mögöttes tartalommal bírnak: a művész családja és szakmája iránti elkötelezettségét, az emberi értékek fontosságát hivatottak kifejezni. A sapkát és pólókat a webshopon és az Andrássy úti üzletben tudjuk beszerezni.

2013 tavaszán indult el a DRK (Dorko) márka, ami most már 11 – közte 5 pesti – üzletben kínálja egyedi sapkáit, cipőit, ruháit, táskáit és kiegészítőit. Az egyediség itt azt jelenti, hogy időnként tehetséges, a tömegből kicsit kitűnő művészeket kérnek fel a minták tervezésére, és ezáltal hozzák őket össze azzal a közönséggel, aki szívesen viseli magán ennek az eredményét. A tervezők között volt már Fehér Balázs, a The Carbonfools egykori frontembere, Bercsényi Balázs tetoválóművész, Soós Nóra festőművész, Petrányi Lajos (Ostya) gördeszkás, most pedig egy újabb rögtönzött dizájner újabb kollekciója került piacra.

Az új művész és tervező a West Coast Barbers borbélya és egyben családapa, Fehér Máté. Sapka- és T-shirt-kollekciót alkotott, amihez az inspirációt a bosnyák és szerb börtöntetoválások adták. A minták mögött komoly tartalom áll: elmondása szerint mindez a családja és szakmája iránti elkötelezettségét,az emberi értékek fontosságát hivatott kifejezni.

A kollekció születésének apropója egyébként részben az, hogy a borbélycsapat múlt héten nyitotta meg harmadik üzletét. A Westcoast náluk annyit fed: "a Dunától nyugatra", ahol a real arcok egyediek, egyszerűek és menők. Ez a felfogás az új DRK-darabokban is megjelenik, a West Coast Barbers sapkát és a pólókat a webshopon és a Dorko Andrássy úti üzletében szerezhetjük be.