Csuport Andrea és Herr Ágnes arculati koncepciói valósulhatnak meg a felújítás alatt álló zugligeti Lóvasutat illetően.

1868-ban indultak az első disznózugi (ez volt Zugliget eredeti neve a 18. századig) lóvasutak a Lánchídhoz. A XII. kerületi tölgyesek mélyén található végállomás épülete 1896-ra már lovak helyett villamosokat várt. Egy nagy baleset után viszont 1900-ban úgy döntöttek, hogy meredek helyett síkra építik fel az új végállomást. Tíz évvel később kezdték el a budapesti villamosok számozását, így lett 81-es, majd később 58-as villamos a Hegyvidék járata. A 70-es évek végén szüntették meg a járatot, a sínek karbantartásának költségei miatt. Az alpesi nyaralókat idéző tégla-fa indóház pusztulása sajnálatos módon az utóbbi időkben egyre durvább méreteket öltött.

A boldog időket idéző épület rekonstrukciója a már megkezdődött, tervek szerint a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény és Galéria költözik majd a régi tervek alapján felújított műemléképületbe. A múltban posta, telefonhivatal és távirda is működött itt, sőt, szolgálati lakásokat is kialakítottak a villamos dolgozói számára, így nem most kap először új funkciót Kauser József épülete.

A XII. kerület önkormányzata ez év áprilisában pályázatot írt ki a Lóvasút kommunikációs arculatának megtervezésére. A pályázatot végül Csuport Andrea és Herr Ágnes nyerte: tervükben az épület frontális nézete, a fafaragások motívumai köszönnek vissza.