Az Atomszőke második trailere is megérkezett. Charlize Theron akciófilmje Budapest utcáin forgott és nyáron kerül a mozikba. Az előzetes pedig több, mint ígéretes.

Feldúlt, dühös, leszámoló szexbombát alakít a színésznő, Budapest pedig 1989 Kelet-Berlinjét alakítja az eredetileg Coldest City névre keresztelt, mégis Atomic Blonde néven nyáron debütáló filmben. A második, nagyon jól összerakott, gyakorlatilag fel sem foghatóan gyors trailerben is felsimerhetünk pár helyszínt. Felsejlik a Bazilika kupolája, a Lónyay utca és még számos belvárosi helyszín.

A film rendezője az a David Leitch, ahkihez olyan szuperprodukciókat köthetünk direktorként, mint például a John Wick vagy a Deadpool folytatásai. Nem utolsósorban színész és kaszkadőr is - ezért is ennyire látványosak az akciójelenetek, hiszen az egész '90-es évek a tenyerében van. Theron igazi bombázó, a helyszínek természetesen mesések, a gondosan válogatott zenék pedig olyan hangulatot adnak a trailernek, amit anno a Deadpooltól is kaptunk.