Az év eddigi legnagyobb hazai koncertszenzációját jelentették be hétfőn: június 26-án Budapesten lép fel a Foo Fighters. A zenekar legutóbb az 1997-es Sziget Fesztiválon járt nálunk.

Hétfőn ismertette nyári európai koncertdátumait napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekara. A korábbi Nirvana-dobos, Dave Grohl által vezetett FooFighters a hazai rajongók legnagyobb örömére az 1997-es szigetes fellépést követően 2017. június 26-án újra Budapestre jön, méghozzá a Papp László Sportarénába!

A banda lenyűgöző életművel rendelkezik, az eddig megjelent 8 albumuk a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el, nyertek 11 Grammy- és 4 Brit Awards zenei díjat, és több mint 25 millió lemezt adtak el.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai vásárolhatnak március 1-én, 10 órától. A belépők március 3-án, pénteken 10 órától lesznek elérhetők mindenki számára a Live Nation és a Ticketpro oldalakon keresztül. A koncertre a normál állójegyek mellett 6 különböző árkategóriájú ülőjegy lesz kapható.