A Király utcai Burger Marketban Valentin-napi különlegességként külsőre megtévesztő, ízében viszont nagyon is konkrét desszertet árulnak. Teljesen fura ötlet, de úgy döntöttek, hogy a Donut Library alap fánkjába gyümölcsöket és mogyorókrémet helyeznek, színekkel játszva, hamburgert imitálva. Ebből lett a kétkezes édesség, amit tényleg csak cukorfüggőknek ajánlunk.

Vajon ez egy olyan eset, amikor már nem tudnak mit kitalálni, vagy tényleg jó választás a panna cotta és a túrógombóc helyett a fánkburger? Megláttuk a Burger Market közösségi oldalán és azonnal el is indultunk bemérni a két "fánkbuci" közé illesztett krémet és gyümölcsöket.

Kinézetre nem egy rendes burgerre hajaz, hanem inkább a gumicukor változatára, de egy biztos, két kézzel össze lehet fogni, nagyot lehet harapni bele és a málnavelő cseppet sem diszkréten csurog belőle, akár bármely szósz a sós inspirációnál. A Burger Market és a Donut Library szerelemgyermekébe kivit és mangót is szeltek, hogy sajtszínű és salátaszínű gyümölcsök is mélyítsék az érzéki csalódást. A "pogácsa" mogyorókrémből van formázva. Akik bírják a brutális shake-kreációkat, a gofrijukra örömmel halmoznak gyümölcs mellé sokféle csokit és öntetet, valamint kísértésbe estek már a PizzaMe nutellás pizzáját illetően, vélhetően értékelni fogják. Egy biztos, máshol még nem láttunk ilyet.

Burger Market (bezárt)
Cím: 1061 Budapest, Király utca 8.