13 városból ajánl 26 remek randihelyet a Bloomberg online magazin, melynek már a borítóképe is Budapestet ábrázolja, és a fővárosunkat is belevette a felsorolásba.

Lassan küszöbön a Valentin-nap, de ez a lista érvényes a romantikus, sőt a hétköznapi estékre is, ha pedig nem tehetjük meg, hogy elutazzunk a többi országba, akkor mutatjuk, mely helyeket ajánlja az oldal

Budapesten. Azt tanácsolják, a Borkonyhában foglaljunk asztalt: a Michelin-csillagos étterem helyi konyhára és magyar borokra specializálódott, ráadásul a bisztrókonyhát vívő hely csak pár percre van a Bazilikától. Azt javasolják, hogy ne ijedjünk meg a borjúvelőtől sem, érdemes megkóstolni.

Vacsora előtt, hétköznapokon sétáljunk át a Lánchídon – ajánlja az oldal, és menjünk fel a Várba a Budavári Siklóval. Itt tehetünk egy igazán romantikus sétát a Vár utcáin, majd letekinthetünk a Halászbástyáról, ahonnan belátjuk a várost. Majd étvágygerjesztőként vacsora előtt ugorjunk be egy pohár borra a DiVinóba, ahonnan rálátunk a Bazilikába. Hétvégén vacsora előtt pedig a Duna-parti Rudas Fürdőben is érdemes eltölteni, és a tetőteraszról nézni a várost egy nyitott medencében ázva. És ha már ott vagyunk, jelentkezzünk be egy masszázsra is.