A csütörtöki nap kérdése, amikor felébred Phil, meglátja-e az árnyékát? Mármint Punxsutawney Phil, ugyanis ma Mormota nap van – természetesen az erről szóló Idétlen időkig című filmtörténeti klasszikust is megnézheted, valamint egyéb, latyakmentes programokat is tudunk ajánlani.

Csütörtök

Az Uránia negyedik alkalommal jelentkező filmfesztiválja ezúttal a montázs fogalma köré szerveződik, és a korai némafilmektől Pálfi György Final Cutjáig a filmtörténet ritkán látható gyöngyszemeiből nyújt izgalmas válogatást.

A Highlights of Hungary szavazatainak összesítése után csütörtökön kiderül, hogy melyik kreatív projekt, esemény, ötlet vagy éppen szerethető ügy végzett az élen.

A záróbulin együtt örülhetsz a sikereknek, a klassz projekteknek és annak, hogy a tavalyi évből is van mire büszkének lenni.

Január 30-án zárult a 2. Heineken Budapest Nightlife Awards szavazás, ahol 12 kategóriában díjazhattátok a számotokra legkedvesebb éjszakai bárokat, kocsmákat, sörözőket, klubokat.

Több mint 150 helyre szavazhattatok a díjátadóig, ahol pedig eldől, hogy kik lesznek az általatok legjobbnak ítélt helyek. A bulit február 2-án rendezik az Akvárium Klubban.

Az időjós Phil önző, cinikus szűk látókörű alak, aki utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor február 2-án, a Mormota-napon kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburgh-be. Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi, megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. Az Idétlenidőkig című klasszikust ma megnézheted a Bem Moziban.Péntek
Budapest Design-képletek cím alatt fut össze négy tervezési projekt, amelyek különböző irányokból, de ugyanazt célozzák meg: a főváros arculatát, fejlesztését és a köztér használatának friss megközelítéseit. A pénteken nyíló tárlatot gyerekbarát városkoncepciók, tervezőgrafikai javaslatok, városi mobilalkalmazások és közhelyektől elrugaszkodó ajándéktárgyak teszik teljessé.

A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas és sötét gengszterzenékre fókuszálva. A pénteki bulira egy igazi nagyágyút okosítottak az olasz Stefano Noferini személyében, aki nem csak a tech house egyik keresztapja, de mind a mai napig a színtér egyik legjelentősebb alakja.Február 3-án új sorozatot indít útjára a TESLA. Reelow-val közösen hívják életre a PlusONE-t, melynek célja, hogy időről időre nemzetközi house és tech house sztárokat vonultassanak fel a Kazinczy 21-ben, Reelow oldalán.

A premier sztárvendége Spanyolországból DennisCruz,​ a Beatport állandó tech house dobogósa, a jelenlegi tech house top 100 5. helyén álló és a Resident Advisor 2016-ban 2. legtöbbet listázott DJ-je, aki először lép fel Magyarországon.

A két éve alakult Kaktus a legtöbb budapesti és pécsi színpadon már bizonyított, a pécsi kvintett ezúttal újra a Kuplungba látogat. Főként az ősszel megjelent, és több helyen pozitív fogadtatásban részesült debütáló nagylemezük dalaival tűzdelt szettjüket hozzák Pestre a srácok. Az új lemez a tőlük megszokott komplexitással forraszt össze rengeteg zenei hatást (jazz, postrock, elektronika, hiphop).
SzombatA Hungarian Open versenyen a BOK (korábbi Syma) Csarnokban élőben láthatod azokat a teniszjátékosokat, akik nem sokkal korábban még a melbourne-i Grand Slam tornán játszottak.

Immár második alkalommal érkezik hazánkba az Eastern Gravity csapata, és velük együtt az extrém bringázás egyik legkülönlegesebb produktuma, a DownMall. A Csehországból indult kezdeményezés Európa-bajnoki futamainak magyarországi állomása tavalyhoz hasonlóan ezúttal is a budapesti ÁRKÁD lesz február 4-én, szombaton 13.00 és 17.00 között.

Szombaton egy nagy bulival nyitja meg kapuit a TEREM
Budapest.

Az első éjszaka ceremóniamestere a house zenei ikon, Dennis Ferrer, aki egyenesen New Yorkból érkezik, és akit már évek óta hiányolnak a hazai elektronikus zenei rajongók.Ha használt kerékpárt, kiegészítőt, alkatrészeket keresel vagy épp eladnád, ha tudod, vagy éppen nem tudod, milyen fantasztikus dolgokat lehet készíteni újrahasznosított tárgyakból, akkor várnak a februári SzimplaBringa kerékpáros és ökodizájn vásáron, ahol találkozhatsz a legjobb bringákkal, alkatrészekkel és tervezőkkel.Február 4-én, a Dürerben koncertezik az Asphalt Horsemen. A csapat második albuma, a Brotherhood tavaly ősszel jelent meg. A 12 tökös southern rock dalt tartalmazó album elnyerte a szaksajtó és a közönség tetszését is. A sikeres, tavaly novemberi düreres lemezbemutató után most visszatérnek a tett színhelyére, és a vendégük a szintén GrundRecords istállós Amberjack lesz.

A berlini székhelyű deephouse / techhouse label vezérkara, a Pornbugs újra eljön Budapestre egy vidám menetelés erejéig és átveszi az irányítást az AETHER falai között a német zenei vonalat erősítve.VasárnapAz utóbbi évek egyik legütősebb poszt-HC, punkrock együttese, a TouchéAmoré igazán nem ismeretlen Magyarországon. Jó párszor fellépett már Budapesten, ezúttal az A38Hajón mutatja be egészen friss, alig pár hete megjelent új nagylemezét.

Elindult a két héten át tartó Valentin-napi játékunk, és ha igazán romantikus budapesti helyszíneket posztoltok Instagramra, szuper nyeremények várnak rátok!

Ha bárki barátnős/nagymamás/osztálytalálkozós/randis limonádézásra vagy kuckózós csokizásra vágyott, rendszerint ajánlottuk az Ahoy!-t eddig is. Egyrészt széles választéka miatt, másrészt a kedves szerviz, a jó lokáció és a barátságos légkör miatt.

Így a megszokott és megszeretett mellé csatlakoztak egy másik, sokkal tágasabb üzlettel, a Lázár utcában. Hangulatában egészen más, mint az első üzlet, de előnyére szolgáljon, hogy könnyebben beférnek a szülinapozók, leánybúcsúsok, osztálytalálkozósok. Olyannyira, hogy egy polcokkal szeparált 20 fős kis külön boxot is létrehoztak.