A New Yorkban megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards keretében a Világ Legjobb Szállodája díjat söpörte be a mindössze másfél éve nyílt Aria Hotel Budapest, a Library Hotel Collection tagja.

Zene által inspirált dizájn, exkluzív rooftop bár és odaadó vendégszeretet – ezek a fordulatok tértek vissza legtöbbször az utazók kommentjeiben, amikor az Aria Hotel Budapestet értékelték. Innen csak egy lépés vezetett odáig, hogy a Library Hotel Collection magyar tagja január 24-én még nagyobb megtiszteltetésben is részesüljön: a 2017-es Travelers’ Choice Awards keretében a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották.

Ezt a címet a TripAdvisor utazóközösségének véleménye alapján lehet elnyerni, így az valós utazásélményen alapuló, független, friss visszajelzéseket mutat.

"Büszke és meghatott vagyok, hogy a TripAdvisor olvasói a világ legjobb szállodájának választották a budapesti Aria Hotelt, hiszen ez a vendégeink valós szállodaélményét tükrözni, és úgy érzem, hogy a díj azt jelenti, hogy az időnket, energiánkat és forrásainkat a lehető legjobban használtuk, amikor a szállodát kialakítottuk" – nyilatkozta HenryKallan, a Library Hotel Collection elnökének és tulajdonosa.