Szórakozás

LOCK – Budapest legújabb privát klubja

Fotó : LOCK
LOCK – Budapest legújabb privát klubja

Minden nagyvárosban megvannak azok az úgynevezett “member’s club”-ok, ahová bizonyos szabályokhoz alkalmazkodva, sok mindenben elsőbbséget élvezhetnek azok, akik tagok. Tagjai egy zártabb közösségnek, egy kiterjedt baráti társaságnak, akik lehet, hogy hétköznap egyáltalán nem is találkoznak, vagy csak cinkosan biccentenek egymásnak, a hétvége eljöttével azonban egy csapathoz tartoznak. Budapesten jelenleg csak néhány ilyen helyről, vagy rendezvénysorozatról tudni, a kínálat pedig bővülni látszik, megnyitott a LOCK.

Különleges koncepcióval, megannyi exkluzív szolgáltatással és dizájnnal nyitotta ki újra kapuit a Tölgyfa utca egykori diszkója, melyből 2016 végére sok előkészülettel egy világszínvonalú luxusklubot hoztak létre. A névválasztás magában hordozza üzenetüket is: szeretnék, ha vendégeik felszabadultan éreznék magukat.
Fotó: Lock
A decemberi “demo” hónap lényege, hogy amellett, hogy természetesen fenntartják a face control jogát, egy regisztrációs e-mail elküldése után bárki részt vehet a péntek és szombat esti partykon. A tágas klub kialakítása lehetővé teszi, hogy míg az alsó szinten a táncteret, pultokat és a kényelmes kanapékat találjuk, addig az emelet még a decemberi hónap során is a kiváltságos tagoké marad. Fentről remekül belátni az egész helyet, ám a tánctérről csak sejteni lehet, hogy mi a helyzet akkor, ha felérünk a lépcsőn. A LOCK bőségesen el lett látva pultokkal, így gyorsan juthatunk hozzá rendelésünkhöz. 
Fotó: Lock
Ahogy zárt társaságoknál ez lenni szokott, a klubtagok ajánlják a további klubtagokat és ők hozhatnak magukkal vendéget is. Ahogy az már eddig kiderülhetett, olyan emberek számára hívták életre a LOCK, akik másra vágynak, mint a szokásos budapesti éjszaka és ezért hajlandóak nagyobb összeget is kiadni. Ez az összeg jelen esetben 30 év alatt 150 000 forint/év, 30 év felett pedig 300 000/év. Cserébe a klubtagok kapacitásnak megfelelően – és előzetes rendezvényeket, foglalásokat figyelembe véve –, bármikor élhetnek a privát party lehetőségével és ezekre használhatják az emeleten található igazán nívós zárható szobákat. Sőt, Maserati Shuttle Service is a rendelkezésükre áll. Bizony, éjszakai busz helyett egy amerikai klipekből megismert autó szállít háztól házig.
Fotó: Lock
Az italválasztékkal is felkészültek azokra a vendégekre, akik a prémium italokat preferálják, legyen az akár egy 50 000 forintos koktél (Million Dollar Cocktail) vagy bottle service, 1 literes Absolut Elyx-szel. Komoly a whiskey/whisky kínálatuk, de vodkában és ginben is igen felkészültek. 
Fotó: Lock
A pénteki partyk az R’N’B, soul, funky és hiphop jegyében telnek, míg a szombatok az elektronikus vonalon mozognak. Bármikor várhatóak jó nevű nemzetközi fellépők is, továbbá tematikus estekkel is készülnek a LOCKban. Revütáncosokkal, légtáncosokkal, erős vizuális hatásokkal. 
Biztosak vagyunk abban, hogy van az a réteg Budapesten, akik az intim, diszkrét, bennfentes érzésért szívesen áldoznak akár egy évre előre is ilyen jelentős összeget egy exkluzív tagságért és a LOCK hamar megtalálja majd törzsközönségét.

LOCK

WEB
Facebook