Ha kedves és színes ajándékot keresünk a kisebbeknek, nem leszünk bajban idén karácsonykor, megnyitott ugyanis a Projekt Showroom gyerekjátékboltja.

A Projekt Showroom őszi szezonjának első boltja, a „Képek a Falon” poszter és plakátbolt nemrég bezárt, helyére pedig beköltözött a gyerekjátékbolt második kiadása. A Paulay Ede utca 29. szám alá egész novemberben várnak mindenkit, akik olyan kreatív fejlesztő játékokat keresnek, amelyek hamarosan már a karácsonyfa alá is kerülhetnek. November 10. és 27. között a 20. pop-up bolt tehát egy gyerekjáték és gyerekszoba dekorációs válogatást foglal magába, olyan kreatív, esztétikus és egyben „okos” játékmárkákat gyűjtöttek össze egy helyre, amelyekkel egy-egy kisebb játékbolt polcain már találkozhattunk, de így együtt még nem láthattuk őket.

Úgy gondoljuk, hogy a vizuális látásmód formálása már újszülött kortól nagyon fontos. Ez megmutatkozhat egy különlegesen illusztrált könyvben, társasjátékban, színezőben vagy fali matricában is. Célunk volt ezzel a válogatással, hogy segítsük a választást a ma elérhető és ránk zúduló árubőségben, amiben nehezen vagy csak sok időt rászánva lehet eligazodni és kiszűrni a valóban tartalmas és pozitív fejlődést szolgáló darabokat.” –mondta el a gyerekjátékbolt szervezője, Kincses Andi.

A boltban a Fény Felé Alapítvány fogyatékkal élő fiataljainak gyapjúból készült kézműves munkáit is megvásárolhatjuk, melynek teljes bevételével az alapítványt támogatja a Showroom. A novemberi bolt inkább a kisgyerekeseknek kedvez, de már készülnek a kisiskolásoknak szóló válogatással: logikai fejlesztőket, társasokat, ismeretterjesztő és tanulássegítő játékokat is kaphatunk majd náluk december elejétől, az éves karácsonyi ajándékbolt részeként, ugyanezen a pop-up helyszínen.

Gyerekjátékbolt VOL II.

Facebook
Nyitvatartás:

november 10-27., mindennap 10-20 óráig.
Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 29. (Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka)