A magyar HBO saját gyártású sorozatának második évada november 6-án indul.

Ősszel és a közelgő hidegben még szívesebben kuporodunk be a tévé elé, most pedig erre még jobb okunk lesz, hiszen jön az Aranyélet második évada. A magyar HBO saját fejlesztésű és saját gyártású sorozata november 6-án este startol el az HBO-n és az HBO GO-n.

Ezekre a platformokra azonnal felkerül az első két rész, és ezt követően mindig eggyel több epizódot láthatunk. A második évad még cselekményesebb, még nagyobb drámákkal teli, mint az induláskor. Az új részek összefűzik a jelent és a múltat.

„Ebben az évadban minden karakter árnyalódik. Az Aranyélet világa nem egy idealizált világ, és nem is egy túlságosan absztrakt világ. Az elmúlt 30 évnek ez az egyetlen olyan alkotása, ami leírja, hogy ebben a pillanatban mi magyarok kik vagyunk, és hogyan néz ki nálunk egy család. A bűn ebben a sorozatban egy allegória, a megpróbáltatások mennyiségét és milyenségét fejezi ki.” – mesélte Anger Zsolt. Döbrösi Laura pedig így nyilatkozott: „Egy szintet feljebb léptünk, akciókban, látványban és tragédiákban is.” Az idei évadban még nagyobb a rés a börtön és a luxus, a világ alja és teteje között.

A korábbi történésekben már megismert Miklósi családot ebben az évadban kísérti a múlt, és itt az idő, hogy szembenézzenek egykori döntéseik következményeivel. A második évad is rengeteg izgalmat, még több veszélyes akciójelenetet tartogat. 70 helyszín, 150 szereplő, minden nap 100-130 fős stáb, 3-4 játékfilm idejével vetekedő 23.000 GB felvett anyag 79 nap alatt, több vidék, több szélsőség, több lövés, több akció, felkapott tempó, több ezer töltény, pirotechnika és adrenalinbomba. Ez az Aranyélet második évada.