Gasztró

Vasárnapi brunchok jazz-zenével – megújult a K:antin a Katona József Színházban

Fotó : Katona József Színház
Vasárnapi brunchok jazz-zenével – megújult a K:antin a Katona József Színházban
Bréking

A Katona büféje mindig is fontos szerepet töltött be az intézményben. Most brunch-okkal, élő zenével és új kínálattal várja a – nem csak a színházba járó – közönséget.

Katona József Színház
  • 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 6.
  • Előadások napján: 21 óráig
Elkezdődött a színházi évad, és több intézményben is várható pár apróbb vagy nagyobb változás – persze a bemutatókon kívül is. A Katona József Színházról eddig is tudtuk, hogy az előadásokon kívül különböző extrákkal is szolgálnak nézőiknek, ott van a K:önyv és Bolt, filmekkel, könyvekkel, ajándéktárgyakkal, a színházzal kapcsolatos táskákkal, pólókkal, és a büfé is úgy üzemelt, hogy színházi előadástól függetlenül is beülhettünk akár kávézni, akár borozni. Ez az előcsarnokban található egység pedig megújult, mostantól a pitékben igen erős Kino kávézó jól ismert csapata várja a vendégeket reggelivel, frissen sült kenyérből készített szendvicsekkel, salátákkal, süteményekkel és közel húszféle kávéval.
Fotó: Katona József Színház
A vasárnapokat sem kell már otthon reggeli készítésével fecsérelni, minden hónap első vasárnapján ugyanis 11 és 15 óra között Mastercard Jazz Brunch néven reggelizést-ebédelést tarthatunk, ehhez pedig még élő zene is jár, most vasárnap szeptember 4-én elsőként a Juhász Gábor Trió érkezik a K:antinba, este 8-tól pedig a Czutor Akusztik ingyenes koncertje nyitja az előcsarnok idei programsorozatát. Tehát ahogyan eddig is: a koncertek, felolvasóestek, könyvbemutatók, beszélgetések és gyerekprogramok maradnak a K:antinban.
Fotó: Katona József Színház