Tornaóra, retró csempe, menza. A Tisza és Tomcsányi Dóri közös kollekciót tervezett, a cipők limitált számban már előrendelhetőek.

Esztétikus és izgalmas dolog sülhet ki az olyan együttműködésekből, amely egy kortárs designer és egy nagy múlttal rendelkező márka közös munkájából fakad. A két brand találkozásából felsejlik a magyar poszt-szocialista múlt és annak főbb divatvonásai. A Tisza Cipő és a TOMCSANYI egy közös kapszulakollekciót tervezett: Dóri 2016 őszi kollekciójának egyedi, a kelet-európai jet set luxusa által inspirált digitális printjei köszönnek vissza az ikonikus, tépőzáras Tisza cipőkön.

A kollekció négy modellből áll, és mindegyikből összesen 90 darab készült.

Ahogy a Tisza oldalán olvashatjuk: „Mindkét brand olyan emlékeket idéz, amelyekre némi nosztalgiával tekintünk vissza: a menza csempéi, a tornaóra az egyen-tornacipőben, vagy a szocreál betonépületek... Ugyanakkor mindkét márka modern formákkal, fazonokkal és merész, szokatlan színkombinációkkal teremti meg a legújabb trendeket.”

A limitált példányszámban készült kollekció még szeptember 4-ig előrendelhető, a Tisza Cipő boltjaiban és a The Garden Studióban pedig majd szeptember 23-ától lesznek elérhetőek a cipők.