A majdnem teljes körű szépségápolás egy meglepő módját vállalta be egy hely: összeházasította az újra népszerű, kizárólag férfiaknak szóló barber shop kultúrát egy tetoválószalonnal. Az ötlet elég hamar szimpatizánsokra talált, így a már Urban Blade Tattoo & Barber Shop névre hallgató üzletnek minden esélye megvan rá, hogy a város egyik húzónevévé váljon, ha a rock’n roll életérzésről van szó. Ha épp nem akarunk tetkót, és a hajunk is rendben van, akkor akár egy sörözésben vagy egy jó beszélgetésben is benne van a csapat, ha idejük épp engedi.

Urbán Kata tetoválóművész stúdiójának és Rákóczi Feri új borbélyüzletének fúziója ígéretesnek tűnik, ugyanis a szépségápolás két nagyon fontos, manapság egyre népszerűbb területét fedi le. De nemcsak ezért érdemes idejönni, hanem a hangulat miatt is: belépéskor az embert rögtön üdítővel, sörrel, kávéval kínálják, és ritka, ha van néhány olyan perc, amikor épp nem történik semmi érdekes, szórakoztató.

A hely úgy lett kialakítva, hogy az alsó szinten egy kényelmes váróval ellátott borbélyüzlet található három székkel, fent pedig két helyiségben berregnek a tetoválógépek. A tetoválócsapat 4 tagból (Urbán Kata, Vámosi Kinga, Kiss Tomi, Pintér Levente) áll, a borbélyok pedig hárman (Ferkó Zsolt, Sebestyén Andris, Csordás Alex) várják a vendégeket hétfőtől szombatig, reggel 10 és este 8 között.

Az üzlet borbélyüzlet része kizárólag férfiaknak van fenntartva, de természetesen nem hoztak olyan szabályt, hogy nő nem teheti be a lábát, itt mindenkit szívesen látnak, azért fontos észben tartani, hogy nem könnyű nem engedni a tetoválások csábításának, ha az ember egyszer betéved.

És „betévedni” egyébként érdemes, mert kimondottan jó ötleteket és megoldásokat találunk, amelyek örökre szép emlékek maradnak majd. Ha valaki hajat/szakállat is vágat és tetováltat is egyszerre, annak lehetősége van a kedvezményes csomagok közül választani.

A fúzió megálmodói egyébként azt vallják, hogy egy hely nem a ráaggatott jelzőktől és bélyegektől, hanem az odajáró emberektől és a hangulattól lesz jó, és mindent meg is tesznek annak érdekében is, hogy mind a tetoválások, mind pedig a vendégek frizurájának alkotásakor kihozzák a maximumot.

A nagy népszerűségek köszönhetően bátran mernek a jövőre vonatkozó terveket is szőni, ilyen például az ingyen tetkóval járó nyílt nap, amiből előreláthatóan valószínűleg leginkább egy házibuli alakul majd ki.