Élmény

Egy napra sétálóutcává válik a Kazinczy utca – május 7-én Madarak és fák napja

Fotó : Mika Média
Egy napra sétálóutcává válik a Kazinczy utca – május 7-én Madarak és fák napja
Bréking

Teljes hosszában lezárják a Kazinczy utcát a Madarak és Fák napja alkalmából május 7-én, szombaton, ahova programokkal várnak mindenkit.

Madarak és fák napja a Kazinczy utcában

A Kazinczy utca az elmúlt évek alatt olyannyira sokszínűvé vált, hogy nehéz akár pár métert is úgy megtenni, hogy ne haladjunk el valamilyen izgalmas üzlet, kávézó, romkocsma, bisztró vagy szórakozóhely előtt. Május 7-én pedig a Kazinczy utcában működő vendéglátóhelyek ismét összefognak, hogy megmutassák, érdemes tenni egy élhetőbb városért! A Madarak és Fák napja alkalmából azon a szombaton a Kazinczy utca teljes hosszában le lesz zárva, a vendéglátóhelyek többsége pedig a legkülönfélébb programokkal várja az érdeklődőket.

Fotó: Erika Pereszlényi Photo
Csakúgy, mint az elmúlt években, idén május 7-én is megtelik élettel, zenével az utca, kizöldül és mosolyog. A már szokásosnak mondható tavaszi utcafesztiválon szinte mindegyik Kazinczy utcai vendéglátóhely készül valami programmal, finomsággal, kóstolnivalóval, zenével vagy éppen játékkal. Ezúttal is, mint mindig, kicsiknek és nagyoknak. A szervezők nem titkolt célja megmutatni, hogy milyen jó, ha a Kazinczy utca teljes egészében csak a gyalogosoké, s hogy milyen hasznos volna, ha ez állandósulna itt Erzsébetváros központjában.

Kedvcsinálónak a tavaly készült fotókból szemezgettünk.