Az Orbis Hotel Group új szállodamárkát vezet be a magyar piacon két új ibis Styles hotel megnyitásával Budapesten. Az egyikben a régi számítógépes világot idézik majd meg, a másikban pedig a kerékpár kapja a fő hangsúlyt.

Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója ígéretesnek látja a magyar piacot, és egy dinamikus és jól ismert nemzetközi márkát vezet be Magyarországra az ibis Styles megérkezésével. Cél, hogy a vendégeknek teljesen egyedi dizájnt és légkört, kikapcsolódást és barátságos kiszolgálást teremtsenek, így felszabadultan élvezhessék Budapest helyi sajátosságait.

A márkát két, már meglévő szálloda teljeskörű felújításával és átalakításával vezetik be, az egyik a Mercure Budapest Metropol – ami ez év áprilisától ibis Styles Budapest Center néven, a másik pedig a Mercure Budapest Duna, amely pedig ibis Styles Budapest City néven üzemel majd.

A két szálloda sajátos dizájnnal és vadonatúj lifestyle-innovációkkal fog rendelkezni. Az ibis Styles Budapest Centerben a vendégek felfedezhetik a játékok történelmét, a korai számítógépes játékok varázsát és hangulatát, street art és kortárs művészeti installációk környezetében. Az ibis Styles Budapest City pedig városi kerékpárkörutakat ajánl új, kényelmes közösségi terekkel és stílusos kerékpáros témájú szobákkal.