Születésnapot ünneplő gyerekekbe és csúszdázó anyukákba futottunk a KACKAC-ban, melynek nem titkolt szándéka, hogy szülő és gyermek együtt szórakozhasson. De ha a picik már jól elvannak egyedül, a felnőttek szabadon elvonulhatnak pingpongozni, kávézni, vagy beülhetnek egy masszázsszékbe is. A lényeg, hogy mégiscsak egy helyen van a család, a gyerek pedig jó alternatívát kap a számítógép billentyűzetének nyomkodására.

A KÖKI Terminál legfelső emeletén található KACKAC Játszóház már öt éve ad otthont a szórakozni vágyó gyerekeknek. A játszóház vezérigazgatója, Gábossy Ákos 17 évesen álmodta meg ezt a mesevilágszerű családi szórakoztatóközpontot, és 7 évvel később meg is valósította az ötletét.

Az átgondoltan kialakított tér nem egy gyermekmegőrző, inkább éppen azzal a céllal jött létre, hogy együtt játszhasson a család. Erre pedig sokféle lehetőség létezik. A belépéshez két zseton jár, amiket bizonyos játékokhoz lehet felhasználni. Az ügyességfejlesztő parkban meg is lehet többszörözni a zsetonokat, ha jól üt/dob/lép az ember.

A középső részen egy kávézó és bisztró kapott helyet, ahol szívesen időznek, beszélgetnek egymással az anyukák. Ennek eredményeként például már 4 vállalkozás is létrejött. A bisztróban gyerekekre komponált ételek és apukákra komponált italok (sörök) is kaphatók. A totyogóknak külön rész van kialakítva beltéri homokozóval és egyéb játékokkal, a nagyobbak pedig szabadon válogathatnak a légvár, trambulin, mászóka komplexum, foci- és kosárpálya között.A játszóház születésnapokra is specializálódott. Különtermeiben igény szerint biztosít animációt, ételt, italt, tortát és különféle programokat. Ottjártunkkor éppen white partyt tartott az egyik ünneplő csapat, vagyis az elsötétített játszóházban, UV-fényben úszó színpadon pomponokkal, glóriákkal és charleston-tollakkal felszerelkezve adtak elő egy rögtönzött táncot a gyerekek. Legyen szó tehát rendezvényről vagy csak egy vidám családi délutánról, a KACKAC remek választás.

KACKAC Játszóház
Cím: 1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/C
Facebook