Aki kicsit gyakrabban megfordul a hetedik kerületben, pontosabban a Madách téren, az valószínűleg találkozott már Farkas Dórával. Dóra állandó szereplője (és ötletgazdája) a Telepen megrendezett Lakásvásárnak, és standja könnyedén felismerhető hatalmas cipőválasztékáról. Most saját oldalt indított JUDAS néven, mellyel célja, hogy egyediséget csempésszen a belvárosi vásárlóközönség ruhatárába.

Saját bevallása szerint mindig is érdekelték a ruhák – különösen a cipők –, és valamilyen úton-módon mindig ilyen munkakörben kötött ki. Közel két évvel ezelőtt indította el a Telepen saját kis vásárát, amelyhez egyre többen csatlakoztak, és mára már rendszeres piacol a Gozsdu-udvar és a Madách Imre út határolta területen, ahova bárki csatlakozhat, aki megválna jó minőségű használt vagy új ruháitól, ékszereitől és táskáitól. Most, a hideg beköszöntével a közösségi piac beköltözött a FogasHázba, ahol legutóbb már éjszakai vásárt rendeztek, némi zenével és persze itallal.

De vissza a JUDAS-hoz. Dóra azért hozta létre a Facebook-oldalt, hogy, aki esetleg nem jutna el a Lakásvásárra, az is megismerhesse és megrendelhesse az általa árult dolgokat. Az ötletet az hívta életre, hogy a budapesti közönség minőségi, itthon esetleg még nem vagy kevéssé ismert márkákhoz jusson. A JUDAS virtuális polcain női és férfiruhák, extravagáns Komono napszemüvegek és órák, valamint elsősorban Vans cipők szerepelnek, melyek itthonról és külföldről érkeznek. A kínálatban nemcsak új, hanem használt darabok is megtalálhatók. A vásárlóközönség pedig csaknem olyan széles, mint maga a termékkínálat: A sportmárkák streetwear darabjai a fiatalokat, míg a kifinomult kiegészítők az idősebb korosztályt vonzzák.

A belvárosi központ ideális táptalajt kínál az új és különleges márkák meghonosításához, ugyanis az itt élő emberek nagyon fogékonyak az újdonságokra, és Dóra úgy látja, egyre nagyobb is az igény az egyedi dolgok iránt. Nem véletlen, hogy itt szeretne majd üzletet nyitni, de ez még a távlati terv, akárcsak a saját márka létrehozása. Egyelőre gőzerővel dolgozik a webshop beindításán, ami ígérete szerint még idén megvalósul. Addig is  szívesen találkozik személyesen is budapesti vásárlóival, hogy átadja a megrendelt terméket, akik pedig távolabbról rendelnek, postai úton juthatnak hozzá a kiszemelt darabokhoz.

Ha bárki is elgondolkozna azon, hogy honnan származik a JUDAS név, eláruljuk: semmiféle bibliai utalást nem tartalmaz. Dóra csupán egy erőteljes, könnyen megjegyezhető nevet szeretett volna adni márkájának, és fontos volt, hogy angolul is jól csengő kifejezést találjon.