Shopping

Ingyen wifivel lesz teljes a Kossuth tér

Fotó : Bódis Krisztián
Ingyen wifivel lesz teljes a Kossuth tér

Internetfüggők figyelem: ezentúl ingyenesen lehet wifit használni a Parlament előtt. A kezdeményezés arra irányul, hogy korszerűsítse a közösségi tereket Budapesten. Egy korlátozás miatt azonban nem kell abban reménykedni, hogy majd itt vívjuk meg intergalaktikus online csatáinkat, vagy itt töltjük le a legújabb filmeket.

Kossuth tér
  • 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér
Az internet alanyi jogon mindenkinek jár, valahogy úgy, mint a levegő, szóval a köztereken is egyre gyakrabban találkozhatunk ingyenes hozzáféréssel, gondoljunk csak a Nyugatinál található órából áramló netre. Az internetezési lehetőség hamarosan eljut a melletti Kossuth térre is, számolt be róla az Országgyűlés Sajtóirodája.
Fotó: Bódis Krisztián
Az ingyenes wifi a Országgyűlés Hivatala által fejlesztett mobilalkalmazással is összeköttetésben lesz, amelynek révén mindent megtudhatunk a Parlament bejárásáról, illetve egy virtuális sétát is tehetünk az épületben és a környékén. Az ingyenes internet valójában totálisan erre a szolgáltatásra van kihegyezve, ugyanis a net ebben a formában csak 30 percig használható naponta.