A We Love Budapest csapata által megálmodott, angol nyelvű MOJOMAG legújabb száma ismét tele van olyan tudnivalókkal, amelyek az újonnan érkezők mellett a régóta Budapesten élő külföldieknek is jól jöhetnek. A színes városi kalauzból mindent megtudhatsz a legtrendibb éjszakai klubokról, a legfontosabb nevezetességekről, a legtutibb éttermekről, a híres gyógyfürdőkről, és minden másról, amit vétek lenne kihagyni, ha a városban jársz.

Iskolákban és a legnépszerűbb budapesti helyeken juthatsz hozzá a MOJOMAG legfrissebb számához, amelyben minden fontos információt megtalálsz, hogy a Budapesten eltöltött idő felejthetetlen legyen. A kiadványban megismerheted a kötelező látványosságokat, a helyi gasztronómiát, a tömegközlekedést, illetve akár a híres budapesti éjszakai életet, illetve első kézből értesülhetsz a város legütősebb helyeiről, a legszuperebb közelgő fesztiválokról és a méltán híres gyógyfürdőkről.

A MOJO PACK, amely a MOJOMAG-en kívül kuponokat és hasznos szóróanyagokat is tartalmaz, városszerte több nemzetközi egyetemen és az Erzsébet téren található We Love Budapest Infópontban is megtalálható, sőt hamarosan megérkezik a legnagyobb budapesti hostelekbe is. Ha nem bírnád kivárni, hogy kézbe vehesd kiadványunkat, lapozd végig a teljes magazint online és érezd a MOJO-t.