Shopping

A magasból is lefotózta Budapestet egy telefonnal Rizsavi Tamás

Fotó : Tamás Rizsavi
A magasból is lefotózta Budapestet egy telefonnal Rizsavi Tamás

Rizsavi Tamás most magasabbra is merészkedett egy-egy fotó miatt, de persze ismét nem mulasztotta el megörökíteni a városi tömegközlekedés pillanatait. Egy ideje a Huawei P8-as géppel járja körbe a várost, ami csaupán egy mobiltelefon, de elég ütős fotós tulajdonságokkal bír. Hogy mennyire, az kiderül az alábbi összeállításból, Rizsavi Tamás kommentjeivel kiegészítve.

Fotó: Rizsavi Tamás
“A telefonba épített kamera látószöge remek, természetesen nem hagyhattam ki a hozzám közel álló téma elkészítését.”
Fotó: Rizsavi Tamás
“Kis helyen elfér a készülék, mégis a nappali képekben egy közép/felső kategóriás bridge fényképezőgép képminőségét produkálja, ami nagy előrelépés, hiszen egy kis zsebben elfér. Bármikor könnyen és egyszerűen használhatod új fényképeződnek.”
Fotó: Rizsavi Tamás
“A fekete-fehér funkció és a telefonba épített képszerkesztő segítségével gyorsan és könnyeden tudunk művészies, illetve régies képeket alkotni.”
Fotó: Rizsavi Tamás
“A telefon egyszerű kezelhetőségének és gyorsaságának köszönhetően bármikor, bármilyen képet pillanatok alatt remek minőségben el tudunk készíteni, ráadásul különleges fényviszonyok között is szép színeket produkál a telefon. Akik a DSLR-fényképezőgépekhez vannak szokva, meglepődve tapasztalják, hogy a P8-cal az ilyen helyzetekben is el lehet készíteni a megfelelő képet, amit a telefonos kamerák piacán eddig nem igazán láttunk.”