Rizsavi Tamás imádja az extrém helyszíneket, és már csak a foglalkozásából adódóan is sok-sok képén megjelenik a közlekedés, mint téma. Egy ideje a Huawei P8-as géppel járja körbe a várost, ami ugyan egy mobiltelefon, de elég ütős fotós tulajdonságokkal bír. Hogy mennyire, az kiderül az alábbi összeállításból, Rizsavi Tamás kommentjeivel kiegészítve.

"A fényfestő funkcióról már az előző cikkben említést tettem, de újra kipróbáltam. A fénykép készítése közben a 'digitális hosszú záridő' segítségével könnyedén tudjuk a mozgást megjeleníteni és miközben tart az expozíció, a kijelzőn lehet követni a kép elkészülését, amely meg a DSLR-gépekben sem lehetséges. Ez sokat segít abban, hogy meg tudjuk választani a megfelelő időt arra, mikor fejezzük be a kép elkészítését. Ehhez nincs szükségünk csak egy állványra és a megfelelő helyszínre - no meg egy kis türelemre."

"Az éjszakai képek egy normálisan megvilágított helyen kézből, állvány nélkül megalkothatóak. Dinamikus és erős színek jellemzik a készüléket, ez már alapból elnyerte a tetszésemet, a telefon gyári képszerkesztőjével pedig gyorsan és egyszerűen szerkeszthető a kép."

"A telefon a nappal szembeni fényképkészítés közben is igen jól állta a sarat. Látszik a képen, hogy szépen csillan be a nap, amely telefonnal való fényképkészítés világában egy új dimenzió kapuja."

"80-nal robogó vonattal a reggeli >>kék órában<< fotózva. Ha az embernek nincs helye, ideje a fényképezőt cipelni a munkába, vagy csak úgy ide-oda, ez a telefon teljesen megállja a helyét és elég hozzá egy vékony zseb, hogy magadnál tartsd."Tamás rendületlenül fotózza a várost a Huawei P8-cal, a sorozat hamarosan folytatódik...