Nem csak a Szex és New York óta léteznek olyan hölgyek, akik fél havi fizetésüket is képesek feláldozni egy cipőcsodáért, vagy táskáért. Egy Manolo Blahnik, vagy egy Gucci darab súlyos összegekbe kerül, de a mánia sokszor felülkerekedik a józan észen. A Luxury Vintage Budapest ezt a célcsoportot lövi be, újszerű vagy teljesen új, tervezői darabjaival.

Ehhez a műfajhoz is kell a szakértelem, a szépérzék, a divatirányzatok és márkák ismerete. A Vintage Luxury Budapest két csinos tulajdonosa szinte gyerekkora óta otthonosan mozog a magassarkúk, strasszkövek és púderecsetek világában. Fontos pont az életükben a divat, s a pompát meg is engedhetik maguknak, olyan körökben mozognak, ahol kötelező darabnak számítanak az estélyi ruhák, a mutatós ékszerek, clutchok és az álomszép, szupermagas cipők. A gardróbjukban azonban rengeteg olyan modell volt, melyeket csak egy alkalomra vettek fel, vagy valamiért évek óta várták a megfelelő alkalmat. Számos barátnőjük került hasonló szituációba, illetve utazásaik során is sok olyan hölggyel találkoztak, akik szívesen megváltak volna ruhatáruk egy-egy nívós darabjától, de nem volt fórum erre.

Nagyot gondoltak, s úgy döntöttek, elsőként Budapesten, később pedig a siker reményében más országokban is nyitnak majd luxus butikokat, ahol az említett darabok a főszereplők. Koktélruha, mely csak egyszer volt egykori gazdáján, cipő, ami éveket várt a dobozában, makulátlanul, vagy kabát, mely túl extravagánsnak bizonyult. Üzletpolitikájuk tehát arról szól, hogy bizományiban nyugodt szívvel bármely divatrajongó otthagyhatja megunt/kinőtt/nem használt/feleslegessé vált kedvencét, s a lányok megtalálják hozzá a megfelelő gazdát.

Fontos, hogy egy bizonyos kategórián felüli márkákról beszélgetünk, így a fast fashion márkák például nem férnek bele az üzlet arculatába. De olasz, francia, amerikai, sőt magyar haute couture darabokat szívesen várnak és örömmel tartanak. Olyan márkákkal találkozhatunk az üzletben, mint például Moschino, Moncler, Chanel, Furla, Tory Burch, Tom Ford, Marc Jacobs. Jó hír, hogy magyar tervezőktől is tartanak ruhákat, kiegészítőket: Napsvgar ruhát is láttunk kiakasztva, illetve Ruszkai Jewellery gyűrűket is találtunk a vitrinben.A Luxury Vintage célja, hogy beinduljon egy olyan női klub, mely összefogja azokat a hölgyeket, akik hasonlóan gondolkodnak a divatról, továbbá viszonylag elérhető áron szeretnének top designer ruhákhoz, kiegészítőkhöz jutni.
Luxury Vintage
Cím:

Apáczai Csere János utca 17.