Megszokhattuk, hogy egész évben forognak a filmek Budapesten és környékén. Tavaly Jude Law járta be a belvárosi bulihelyeket, most pedig könnyen lehet, hogy Tom Hanks és Antonio Banderas ebédel majd mellettünk, méghozzá együtt.

Banderas elég aktív a közösségi médiában, így természetesen azt is megosztotta követőivel, hogy Budapesten a kétszeres Oscar-díjas Hanksszel múlatja az időt. Igaz, nincs a háttérben a Lánchíd, de tudjuk, hol állomásoznak most a színészek. Sőt, Banderas egy videót is készített Twitterjére, hogy éppen a Bazilika felett repülnek. Érdemes tehát figyelni, minden baseballsapkás, napszemüveges fickóban ott rejlik a lehetőség, hogy egy turistáskodó Hanks.
Un saludo desde el aire. #Budapest#GoodTuesday#FelizMartes ? Greetings from up here?? pic.twitter.com/ADfDTwn4iX— Antonio Banderas (@antoniobanderas) April 14, 2015 ¿Podéis adivinar dónde he amanecido hoy?? Can you guess where I woke up today? #Saturday pic.twitter.com/Nl4Z2jAhgP— Antonio Banderas (@antoniobanderas) 2015. április 11.