Biztosan emlékeztek még a WeTryBudapest kampányra, mikor egyérintéses élménytesztelésre hívtunk titeket. Most, a Valentin-nap közeledtével is készültünk valami extrával. Nem csak szerelmespároknak, nem csak az ömlengés a lényeg, hanem egy játék is, melynek segítségével ismét a zsebetekbe kerülhet néhány kedves pillanat.

Lehet utálni, lehet szeretni, egy biztos, az angolszász gyökerek ellenére a Magyarországon is bőszen ünnepelt Bálint/Valentin nap egy jelenség. Nem mindenki tartja, az adott február 14-én pár nélkül maradtak pedig előszeretettel csinálnak “ellenbulit” a legszerelmesebb napon. De miért ne lehetne a Bálint-napot is egy kedves gesztussal jelezni a szerelem, a barát, a számodra fontos ember felé?
Ezen a szálon indulva született meg a We Love Budapest és a MasterCard közös játéka, ahol ismét a kreativitásotokat, a közösségi oldalakat, a hashtageket és az egyérintéses fizetést hívjuk segítségül.

Február 2-13-ig tart a játék, melynek lényege, hogy MasterCard® vagy Maestro® PayPass™ kártyáddal fizetve lepd meg valami kedvességgel szerettedet, majd az ajándék átadását, az ő reakcióját, vagy bármi, az ajándékozással kapcsolatos momentumot örökíts meg és posztold a publikusra állított közösségi oldalaidon (pl: Facebook, Instagram, Twitter) a #wlbvalentin és a #keresdajelet hashtaggekkel. Lehet ez szerencsétlenül eltört marcipánrózsa romantikus átadása, vagy egy meglepetés vacsora vicces szelfije is – a kivitelezést ismét rátok bízzuk.

Posztolni ez alkalommal is megéri, hiszen a legjobbak napi ajándékokban részesülnek és a legkreatívabb beküldőkre egy igazi budapesti álomrandi (vagy legalábbis álomnap) vár. Ezért, akik komolyan gondolják a pályázást, jó, ha február 14-re nem csinálnak programot, mert egy egész napos limuzinnal és sofőrrel leszervezett napot ajándékozunk nekik. Kezdésképp a Heaven In Style szépségszalonban teljes körű szépség szolgáltatásokat kapnak, majd a Moni's Jewelry jóvoltából teljes exkluzív ékszerszettel ajándékozzuk meg őket.

A Barny's kézműves csokoládézó bonbon tanfolyamán ügyeskedhetnek, egy gyertyafényes vacsorával (Locavore étterem és Remetekert étterem) zárva az estét. Természetesen a tökéletes éjszakáról is gondoskodunk, exkluzív környezetben, a-ban. Érdemes tehát a fődíjra hajtani, melyeket két pár vihet el majd.

A Valentin-napi WLB aloldalt, az eddig beérkezett posztokkal és további Valentin nap témájú tartalmakkal ITT éred el.