Ha teszünk újévi fogadalmat, ha nem, valamennyi új esztendő változásokkal indul. Mindez hatványozottan igaz a Hello Baby-re: az Andrássy út egyik legfelkapottabb szórakozóhelye ettől az évtől stílusteremtő újdonságokkal várja közönségét - leginkább az érzékekre gyakorolt erős vizualitással játszanak majd.

Nem feltétlenül gondolnánk azt az Andrássyn sétálgatva, hogy a Haggenmacher-palota 129 éves falai mögött egy teljesen más, modern univerzum rejtőzik. A Hello Baby Bar márpedig csábít, hipnotizál, rabul ejt, és vibrál – szó szerint. Ettől az évtől kezdve ugyanis új impulzusok hatnak az itt bulizók érzékszerveire. A management tervei szerint hetente rendeznek hatalmas bulit VJ-vezette fényfestéssel, hogy minden egyes alkalommal új arcát mutathassa a Hello Baby belső, eredendően minimál, néhol indusztriális, néhol inkább romkocsmás falain keresztül.

A Hello Baby számára fontos a vendégek aktív jelenléte, ezért szeretnék, ha a közönség még inkább magáénak érezné a helyet. Idén olyan, a budapesti klubéletben egyáltalán nem megszokott, sőt, eddig nem is igen tapasztalt korszerű technikai megoldásokat vesznek igénybe és adnak a közönség kezébe (szó szerint), amellyel az ott partyzók akár egészen személyes üzeneteket is írhatnak a falakra.

Képzeld azt el, hogy mondjuk Valentin-napon az édes kettesben elköltött vacsora után a Babyt választjátok szórakozóhelyül, ahol akár hatalmas betűkkel mindenkinek a tudtára adhatod, hogy milyen boldog vagy, hiszen ami az iPaden, az a falon, így a vallomásod másodperceken belül átöleli a Hello Baby-t.

Valamennyi érzékszervre próbálnak hatni ezentúl, vagyis nem kizárólag a mainstream DJ-k által pumpált ütemekkel bombázzák a fülünket, hanem igyekeznek a szemünket is sokkolni – jó értelemben. A bulikat felvezető warm up DJ szettjei alatt még visszafogottabb látványban lehet részünk, de amint a pult mögé áll az este vendég dj-je, aki egyre durvább zenékkel fokozza a hangulatot, ahhoz igazodik majd a fényfestés hangulata és képi világa.