Egyre többen kapnak herótot a "kötelező szilveszteri bulizástól" és inkább ágyban, esetleg házibuliban köszöntik az újévet. Akadnak viszont bőven olyanok, akik nekiindulnak a fővárosi éjszakának. Ha utóbbi kategóriába tartozol és még nem tudod, hol virrad rád az új esztendő, ajánlunk néhány partit hozzá.

Magyar zenekarok szilveszteri koncertjei

Szinte hagyomány már, hogy a Hangmás a Corvintetőn köszönti az új esztendőt. Ilyenkor Endre néhány másodperccel éjfél előtt csendre inti zenésztársait és a közönséget, majd rövid köszöntő után szétlocsolja a pezsgőt, hogy aztán folytatódjon a koncert. A Hangmás mellett a Moog is fellép este, a hajnalt pedig Tesco Disco köszönti.

A város szívében idén szilveszterkor is az az igazi össznépi banzáj lesz, aminek lennie kell. A belváros gigantikus, háromtermes újév-köszöntő partija a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával valósul meg az Akvárium Klubban.

A rendezvény házigazdája pedig a 2015-ben 10. jubileumi évét ünneplő NVC csapat.

Állítólag 2015 az új 2014. Annyi zseni élményben volt része idén a Mary Popkidsnek (első lemez, nagyszínpad...), és ezeket mind a közönségnek köszönhetik, úgyhogy lesz mit ünnepelni.

Csatlakozik hozzájuk a Run Over Dogs zenekar, Buddhasmile és a koncert után DJ-znek is egy kicsit, plusz lesz őrült vizuál, pezsgőzés és Himnusz-feldolgozás is az Anker't-ben!

A PRLMNT szilveszteri fesztiválját a Carbovaris zenekar nyitja meg.

Az este fő fellépője az lvan and the Parazol, akik holland turnéjuk után az új évet a PRLMNT-ben fogják ünnepelni.

A koncertek után erre az alkalomra újra összeáll a Monkz, és magukkal hozzák AdamHandet is.

A Monkz után a HiFly rezidensei, Palmfood,Sobek, JamesGrow,YvelTristan veszik át a dj pultot,akik biztos,hogy extra szettekkel készülnek majd erre a napra.A bulinegyed bulijai

Nem volt év, mikor jobbat hozott volna a maratonjuk!

Nem volt év, mikor több pénz jött volna az adótokból!

Nem volt év, mikor kevesebbet szkenneltek volna mindenkinél!

Nem lesz év, miben nem ad éterben a tilos!

Boldog új évet, örökfrekit, békességet a Tilos Rádiónak!

Hivatalos szilveszteri házibuli a Mika Tivadar Mulatóban.

Nem telt el sok idő a KéknyúlTrio kockás koncertje óta, de azon sem kellett sokáig gondolkodniuk a szervezőknek, kit szeretnének szilveszterkor élőben hallani a Kockában. A séf, Fehér Gábor is tripla trióval készül az estére, így minden szempontból érdemes 8-ra érkezni.

Szeretettel várnak titeket a Mazel Tov szilveszteri vacsorájára és mulatságára december 31-éről január 1-jére virradóan válogatott ünnepi menü-összeállítással és reggelig tartó mulatsággal (DJ Garfield tolja majd az alapokat)! Végigpillantva a menüsoron, érdemes keveset ebédelni...Ha elektronikus zenére táncolnád át magad az újévbe

Egy este, amikor összegyűlnek a régi törzsvendégek az Andrássy-ról, és az új barátok a Sas utcából, hogy egy hatalmas hajnalig tartó tánccal köszöntsük az új évet.

Idén rengeteg dolog történt, és emlékezve a közös péntek-szombati murizásokra, bizony veletek is - tehát lesz mit ünnepelni.

A lemezjátszók mögött pedig a NOMURI kedvenc DJ-válogatottja játssza hajnalig a deephouse/house és NuDisco ütemeket, amíg hirtelen 2015 nem lesz.

Palotahomlokzat, pörgős szettek, sejtelmes hangulat - tehát mindaz, amit a Baby-től év közben megszokhattatok - egy kis csavarral!

Az izgalmas atmoszférájú Andrássy úti villa falai között exkluzív vizuál- és látványtechnika, valamint a HelloBaby vagány és pörgős DJ Hölgye, Edo Denova vár Titeket - ezúttal egy exkluzív 3 órás szettel repítve át a 2015-ös évbe!

Szilveszterkor sokfogásos vacsora menüvel várják a vendégeket 23 óráig élő zenével, utána indul a buli a LOFT-ban!

A beateket Rony Breaker, Nikola és Chris Vice adja amíg bírjátok.

Ahogy azt már az elmúlt két évben megszokhattátok, a Trafiq a 2014-es évben is prezentálja az évbúcsúztató, évköszöntő őrületét. A város legjobb bartenderei a pultban, a jól megszokott társaság a tánctéren, és persze az elmaradhatatlan zenei felelősök, a Trafiq állandó rezidensei: Mr. Vasovski és IMMi V!

Nyugalmasabb programok, nem csak 31.-ére

Elkészült Magyarország első közösségi filmje, a BÚÉK, amely az ország egyetlen napját, 2013-2014 szilveszterét mutatja be számtalan szemszögből. A profi filmes stábok mellett több száz résztvevő küldte be saját videóját, így közel 100 órányi nyersanyagából készült el a 70 perces mozifilm.

A premiert 2014.

december 30-án országszerte számos helyszínen rendezik meg, Budapesten az Akvárium Klubban.

December 31-én Ügetőszilveszter lesz megint a budapesti Kincsem Parkban, ahol izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek, fergeteges hangulat és 1000 szeletes születésnapi torta várja látogatókat már 14 órától.

Elegáns szilveszteri vacsorára, esetleg egy fergeteges bulira vágysz az év utolsó estéjén?

Kezdd az estét a város legtrendibb jégbárjánál kaviár, osztriga és Taittinger Champagne mellett, majd vegyél részt az exkluzív gálavacsorán a stílusos Buddha-Bar Étteremben!

A bulizni vágyókat karneváli hangulat várja majd az egyedi Buddha-Bar Lounge-ban, ahol szamba show-táncosok, élőzene és DJ Mada társaságában köszönthetik az új évet.

A Vígszínház és a Szputnyik Hajózási Társaság közös produkciója
A revizor
, mely kitűnő szórakozást ígér az év utolsó napján is, hiszen Gogol zseniális komédiája remekmű, amit Bodó Viktor rendezése még tovább fokoz. Ez egy ’maiasított, magyarosított tragikomédia fifti-fiftiben, két részben, okosba’ – mondták az alkotók, és épp így vélekednek azok is, akik már látták a Vígszínházi előadást. Sőt, vannak, akik újra és újra megnézik, mert nevetni és élvezni a színészek remek játékát, rendkívül szórakoztató.Hajózz át az új esztendőbe!

Az ünnepi fényekbe öltöztetett Columbus Hajó tökéletes helyszín az ünneplésre! Varázslatos kilátás Budapest fényeivel, háttérben a Budai Várral, csak fokozzák az est hangulatát!

Várnak az év utolsó napján egy büféasztalos vacsorával egybekötött szilveszteri mulatságra!

Búcsúztasd az óévet elegáns környezetben a Budapest hajó fedélzetén alkalomhoz illő ünnepi vacsorával és élőzenével.

Az este folyamán tombolasorsolás keretében értékes nyeremények találnak gazdára.Ahová hajnalban is beeshetsz

15 órás óriási ünneplés kezdődik a Teslában december 31.-én 21:00-kor: a kifutó évet, valamint a frissen érkező 2015-öt ezúttal a klub rádióbarát oldalának jegyében ünneplik, méghozzá közel 15 magyar közönségkedvenc fellépő segítségével, 15 órás, megszakítás nélküli programmal január elsején 12:00 óráig.

A Fogasház gazdagodott egy Lärm nevű underground elektronikus zenei klubbal idén, úgyhogy többek között ennek örömére összerittyentettek egy elég őszinte kis szilveszteri bulit nektek és persze maguknak, mert nekik is itt lesz pezsgős a hátuk a tánctereken.

Hatalmas szilveszteri party - az eseményre maja faluvá avanzsáló - Petőfi Csarnokban. Az ország legismertebb lemezlovasaival - Sterbinszky, Bárány Attila, Chris Lawyer és még sokan mások. Lépj át az újévbe egy feledetlen, hajnalig tartó buliban!