Eddig kevés extrémnek mondható helyszínen lehet(ett) korcsolyázni Budapesten – ilyen volt például a Westend tetőtéri jégterasza –, de novembertől újabb különleges lehetőség akad: egy golfpálya! Természetesen nem a szép zöld gyepre öntöttek vizet és fagyasztották le az Academy Golf Budapest emberei, hanem egy panorámás teraszukra húztak fel 200 négyzetméteres koripályát.

Mivel a golf szezonális sportnak számít, ezért a Budán található Academy Golf Budapest igyekszik az ősz beköszöntével is további sportolási lehetőségeket kínálni. Ez lett mostantól a korcsolyázás.

Alapvetően gyerekes családoknak lehet ideális az itt megépült a pálya; bár maga a csúszófelület nem túl nagy, de műanyag palánkkal van körbekerítve, tehát abszolút biztonságos. Hozzátartozik – – a színvonalas klubház és kiszolgáló környezet, amely egy "hagyományos" pályához képest más szintet képvisel, nem beszélve a környező kisebb hegyek és a zöldövezet által alkotott egyedi hangulatról és kilátásról.

A kerületben élők akciósan vehetik igénybe a pályát, illetve lehetőség van korcsolyabérlésre is (700 Ft) – oktatásra érdeklődés szerint lesz lehetőség. Ha esetleg megéhezik vagy megszomjazik a csúszkálásban elfáradt korcsolyázó, a klubházban frissítheti fel magát mi mással, mint teával, forralt borral, valamint téli ételkülönlegességekkel.

Egészen február 28-ig várja az egyik legnépszerűbb téli sport szerelmeseit az Academy Golf Budapest korcsolyapályája a napokban elkészülő világításnak hála akár este nyolc óráig. Ami a belépőárakat illeti, itt minden megtalálható.