A szürke hétköznap reggeleket igyekszik feldobni a Pesthajnal névre keresztelt új partisorozat. Eleinte kételkedtünk, de az ütős zenék, a jó társaság, na és persze a gőzölgő croissant-ok valóban beindították a napunkat!

Vagy százan jelentek meg szerda reggel a Keksz-ben megtartott első Pesthajnal bulin, és hamar belakták a helyiséget. A hátsó traktust a jógások töltötték meg, míg a többiek a pult környékén táncoltak a napszakot teljes mértékben meghazudtoló intenzitással. Arról sem feledkezett meg senki, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, így alkohol helyett kávéval és péksüteményekkel tölthették fel magukat a pultnál a bulizók.

A hajnali buli szervezői elárulták nekünk, hogy az ötletet a Londonból futótűzként szétterjedő Morning Gloryville mozgalom adta nekik, mivel úgy gondolták, tarthatatlan, hogy a Budapestiek ne partizhassanak egy kiadósat a hosszú munkanap előtt, így New York és Sidney után végre mi is feltankolhatjuk magunkat pozitív energiával mielőtt nekifeszülünk a melónak!

A nagy sikerre való tekintettel a Pesthajnal mostantól minden hónap utolsó szerdáján fogja beindítani a fővárosiak reggelét, azt még nem tudni, hogy a helyszín mindig ugyan az lesz-e. A bulik ingyenesek, de előzetesen regisztrálni kell rájuk. Ha kiváncsi vagy, milyen a reggeli buli New Yorkban, kattints a videóra!!

Még több info a Pesthajnal
Facebook oldalán.