„Az Év Kutyabarát helye” pályázat azzal a céllal indult el, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy bizony a négylábúak is részei a város életének és a kutyatartók igenis szeretnék a kutyájukkal együtt látogatni a vendéglátóhelyeket. Szeptember 18-án este végre kiderült, hogy melyek a leginkább kutyabarát egységek; az elismerések mellett pedig 2 We Love Budapest különdíj is gazdára talált.

Kétségtelen, hogy az elmúlt években észrevétlenül egy kutyaforradalom is lezajlott Budapesten, amely eljutott arra szintre, hogy a négylábúak jelenlétét, és életünkben betöltött kiemelt szerepét már a vendéglátóipari egységek sem tudják ignorálni. Ez részben persze a gazdiknak is köszönhető, akik sok esetben nem szeretnének bemenni egy olyan helyre, ahova nem vihetik magukkal legjobb barátjukat.

Ennek jegyében indult el az „Az Év Kutyabarát helye” pályázat, amely azokat a helyeket volt hivatott összegyűjteni és díjazni, akik szeretnék, hogy a házi kedvencek is jól érezzék magukat.

A díjátadóra szeptember 18-án este az Andrássy úti Magnet Bank épületében került sor, ahol a következő budapesti helyek vehettek át kutyabarát elismerést a legtöbb beérkezett szavazat alapján:Étterem kategória -
Budapest: Mazel Tov étterem (Kutyabarát.hu különdíj: Pozsonyi Kisvendéglő) Kávézó kategória -
Budapest: California Café Teréz krt.


Romkocsma / Pub kategória:

Raqpart

Természetesen szigorúan leteszteltük mi is a helyeket egy kedves barátunk, Tesó (fotókon) segítségével, aki kiképzett újságíróként a lehető legkritikusabb szemmel vizsgálta meg a vendéglátóipari egységeket. Ennek az eredménye két We Love Budapest különdíjas született: Kávézó kategóriában négylábú segítőnk a Nomurit ítélte a legjobbnak, az éttermek közül pedig a Telep melletti Konyhában érezte a legjobban magát.

A többi díjazottat a pályázat weboldalán lehet megtekinteni.