Tavaly akkorát szóltak a Budafckn Pest pólók, hogy már a 2013-as Sziget után eldöntötték a BP Clothing kreatívjai, hogy idén egy kifejezetten a Szigetre készített kollekcióval jelennek meg a fesztiválon. Mind a külföldi látogatók, mind a hazai fesztiválozók imádják a szemtelen, színes holmikat, melyek hamarosan a fesztiválról az üzletekbe is bekerülnek.

A BUDAFCKN ugyan marad, de az idei pólók friss grafikákkal, vibráló színekkel és menő fazonokkal készültek, hogy Kuala Lumpurtól egészen Dél-Afrikáig mindenhol megjelenjenek majd a BP Clothing szigetes holmijai. Hiszen ezeket az emlékeket a Fesztivál-köztársaság lakói hazaviszik, és így hirdetik majd mind a várost, mind a márkát.
Érdekessége továbbá az új kollekciónak, hogy egy nagyon különleges eljárással kerültek fel a minták: a szálak közé nyomják a festékanyagot, így sokkal tartósabb, látványosabb lesz a minta, mosásnak és egyéb hatásoknak kitéve sem fakul vagy kopik a nyomott minta.

A kollekciót elég rendhagyó módon a fesztiválon fotózták be random srácok és lányok közreműködésével. Ez mutatja a márka nyitottságát, fiatalos lendületét és a spontán megoldások jelentőségét. Nekünk az is tetszik ebben a megoldásban, hogy nem professzionális modellekkel dolgoztak, és sokkal élőbb, egyedibb így az összhatás. Nyár végén mi is hírt adunk majd az előre "vízválasztónak" titulált őszi BP Clothing cuccokról is, addig pedig marad az "On th Island" kollekció, amelyet most mi is megmutatunk.Lookbook Produkciós csapat:


Fotók: Kósa Péter Projektmenedzsment: Bornemissza Márk
Facebook
Web

Youtube Instagram: @BPSHOP1873 (#bpshop1873, #bpclothing, #bp, #bpheroes, #bpatriots)