Shopping

Anna Amélie új kollekciója

A december 9-i showroom megnyitón bemutatkozott Anna Amélie új kollekciója, amely a Walk in the Woods fantázianevet viseli. A kollekciót a vadregényes tájhangulat inspirálta, a változatos színek, illatok, és a nyugalom, amelyet Anna érez sétái alkalmával.

Anna Amélie
  • 1085 Budapest, Üllői út 32. (1.emelet)
  • A Showroom-ot bejelentkezés alapján tudjátok meglátogatni.
Egyedi műalkoltásainak létrehozására Anna a szövést, mint technológiát hívja segítségül az erdei hangulat megjelenítésére. A márka életében nagy változások vannak, az új showroom mellett többek közt szakít a konvencionális trendekkel, és a szezonális megjelenések helyett, inspiráció és téma szerint mutatja be a kollekcióit, termékenyebb tervezői munkát és megjelenést biztosítva.
Fotó: Anna Amélie
A showroom életébe bekapcsolódott Daubner Anna divattervező, aki tavasszal megjelenő légies női kapszula kollekcióját már itt fogja bemutatni Anna Daubner néven. Három éves londoni tartózkodása alatt különböző pozíciókban gyűjtött szakmai ismereteket, és olyan világmárkáknál dolgozott, mint például Ozwald Boateng és Maison Martin Margiela. Kapcsolata az Anna Amélie alapítójával a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen kezdődött, ahol a két tervező együtt készítette el diplomamunkáját. 2008 februárjában másik két társával együtt megalapította az OurFashion Blogot, ahol divatszerkesztőként tevékenykedett.
Fotó: Anna Amélie
A showroom megnyitón megjelenő vendégek megkóstolhatták a Magyarországon egyedülállónak számító Pearl Shots koktélokat. A Pearl Shots a molekuláris konyha eszközeinek felhasználásával értelmezi újra a koktél fogalmát. A technológiának köszönhetően a gömb alakba zárt folyadék látványos megjelenésű, valamint felejthetetlenül új ízélményt és érzést nyújt.
Fotó: Anna Amélie
Még több információ itt.