A Hosszúlépés. Járunk? csapata idén áprilisában alakult fiatal urbanistákból, szociológusokból, reklám- és gasztroszakértőkből. Céljuk alternatív városi séták és kincskereső játékok segítségével bemutatni Budapest rejtett értékeit és ízeit a városlakóknak. A Hosszúlépés. Járunk? és a We Love Budapest közös karácsonyi játékában most egy páros sétajegyet nyerhetsz! Részletek lentebb.

A Hosszú lépéssel közösen többek között 4-es metrót bejáró sétát szerveztünk a DesignHétre, de hollywoodi kulisszatitkokat bemutató kalandozás során a CaféBudapestKortársMűvészetiFesztiválon, vagy legutóbb a Negyed6Negyed7 Fesztiválon is találkozhattunk a csapattal, ahol bejárták és végigkóstolták a zsidónegyed frissen nyílt streetfood helyeit, illetve Beleznay Éva vezetésével megmutatták a városfejlesztés sikereit és kudarcait. Most pedig szeretnénk, ha mindenkinél kerülne egy szeletnyi városélmény a fa alá.

Kollégáknak, távoli rokonnak, vagy éppen kedvenc barátnőnek és életünk párjának is remek ajándék a Hosszúlépés sétajegye, mely egy éven át a csapat bármely sétájára beváltható, legyen szó kulináris kalandozásról a belvárosban, vagy forralt boros sétáról a Budai Várban és a Tabán környékén.

A sétajegy díszborítékkal és a programokat bemutató katalógussal együtt csodás ünnepi ajándék, melynek nagy előnye, hogy sem cipelni, sem rejtegetni nem kell. Ideális választás, ha tárgyak helyett idén inkább élményt ajándékoznál, mert a 2-3 órás séták - jóllehet Budapest határain belül maradnak - egy valódi utazás élményét nyújták térben és időben egyaránt. Ha pedig a praktikum sem utolsó szempont nálad, fontos előnye a jegynek, hogy nem időpontra szól, hanem egy teljes éven át bármely sétára felhasználható, így sem az ajándékozott pontos érdeklődését nem kell tudnod, sem a naptárába nem kell belelesned.
Ha idén kütyük helyett élményt adnál, látogasd meg weboldalukat.

Nyerj velünk!A
Hosszúlépés. Járunk? és a We Love Budapest közös karácsonyijátékában most egy páros sétajegyet nyerhetsz! Ehhez nincs más dolgod, mint kommentként megválaszolni a következő kérdést:
A 13. kerületben hol vásárolhatsz személyesen sétajegyet?A játék december 18-ig (szerda) tart, a nyertes figyelje a Facebook oldalunkat!

Válaszokat a cikk alatt, kommentben fogadunk el!

Gratulálunk a nyertesnek, Láng Dávidnak!