Imádjuk a Szigetet – innen kell indítanunk. Nem csak akkor, ha nagyon jó bandák játszanak, nem csak abban az évben, mikor az időjárás is kedvez a fesztivál-létnek, hanem mindig. Van ebben csakazértis szerelem is, hiszen évek óta mondogatjuk már, hogy mennyi az annyi, és mennyi a külföldi. Lényeg, hogy szeretjük, és kint leszünk egy jó nagy területen, remek pozícióban, hogy a Szabadság Köztársaságnak is lehessen egy Budapest nevű fővárosa.Várunk Titeket a We Love Budapest Teraszon!

Információ Szigeten innen és túl

Hol a nagyszínpad? (És a legközelebbi zuhanyzó)? Ki a következő fellépő harminc méteres körzeten belül? Nincs kedvem gyalogolni.) Lehet netezni? (Sürgősen be kellene jelölnöm valakit Facebookon) Még hány óráig érvényes a mai karszalagom? (Elfelejtettem hajnalra.) Nem vállalkoznánk arra, hogy megtippeljük, hányszor hangzanak majd el ezek és ezekhez hasonlóan jó modorú kérdések a We Love Budapest Infopultnál, inkább felkészülünk rájuk, hogy a legkétségbeesettebb pillanataitokban is helyt tudjunk majd állni.WiFi lesz, kedves és tájékozott emberek várhatóak, és még az is előfordulhat, hogy meglepetésekbe ütköztök majd! Akkor is érdemes benézni hozzánk, ha épp úgy érzitek, semmilyen válaszra nincs szükségetek.Túrázz, csobbanj!A Hosszúlépés csapatának túráiról már írtunk egyszer, hogy azok az aktuális kedvenceink, ez a rajongás pedig odáig fajult, hogy közös szervezésre adtuk a fejünket. Az eredményt bárki megtapasztalhatja majd, aki egy City Pass karszalaggal a csuklóján a Szigetre érkezik, nekik ugyanis az összes We Love Budapest – Hosszúlépés túra ingyenes lesz. A főbb koncertek előtti holtidőben lesz lehetőség úgy elhagyni a Szabadság Köztársaságot, hogy a Budapest különböző fürdői köré szervezett séták után még csobbanni is lehet!

Vásárcsarnok és a Gellért Fürdő, Hősök tere és a Széchenyi Fürdő, illetve Margitsziget és a Palatinus Fürdő elnevezésű túrák lesznek terítéken!
Jártok velünk?

Vallomások szabadonA Szigetre pont olyan exhibicionista szerelmi vallomások illenek, mint amilyenekhez mi felületet biztosítunk majd számotokra! Persze nem kell teljesen intim dogokra számítani, a fókuszpont továbbra is a városon és a Szigeten marad! Meglátjuk, kit hogyan inspirál majd a fesztiválközeg. Egy szabály azért van: pozitívan!
Ha esetleg pont a közelünkben szomjaztok meg, vagy pár koktél erejéig kompenzálnátok kicsit a nomád-létet, akkor a szomszédunkban, a Trafiq konténernél érdemes frissíteni!
Viszlát a Szigeten!

Fotó: Somay Márk