A Hosszúlépés csapatának túráiról már írtunk egyszer, hogy azok az aktuális kedvenceink, ez a rajongás pedig odáig fajult, hogy közös szervezésre adtuk a fejünket. Az eredményt bárki megtapasztalhatja majd, aki a Szigetre érkezik egy City Pass karszalaggal a csuklóján, nekik ugyanis az összes We Love Budapest - Hosszúlépés túra ingyenes lesz. A főbb koncertek előtti holtidőben lesz lehetőség úgy elhagyni a Szabadság Köztársaságot, hogy a Budapest különböző fürdői köré szervezett séták után még csobbanni is lehet! Vásárcsarok és a Gellért Fürdő, Hősök tere és a Széchenyi Fürdő, illetve Margitsziget és a Palatinus Fürdő elnevezésű túrák lesznek terítéken! Jártok velünk?

Csobbanj szuvenírek közé! A Vásárcsarnok és a Gellért Fürdő2013. augusztus 5., 8., 11. (hétfő, csütörtök, vasárnap) Tudtátok, hogy Budapest a világ legnagyobb sörnyitójának az otthona? (A Citadelláról van szó.) Ezt biztosan nem vihetitek majd haza szuvenírként, de néhány jól eltalált kistesót találtok majd a túra során! Mindenki, aki részt vesz majd ezen a belvárosi sétán, megnézheti magának a csodás Vásárcsarnokot is, ahol az ajándékok mellett különböző finomságokat is lehet kóstolni, hogy a Gellért Fürdő medencéibe már jóllakottan csobbanhassatok!Budapest Millenium Hősök tere és a Széchenyi Fürdő2013. augusztus 6., 9. (kedd, csütörtök)
Azt már mindannyian jól tudjuk, hogy a Széchenyi Fürdő vizében sakkozhatunk is, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy unalmas lesz ez a séta! Megígérhetjük, hogy az ikonikus Hősök tere és annak környezete felfedezésén túl, lesznek még egyéb meglepetések is. Andrássy úti séta, Városliget-felfedezés és persze a slusszpoén: fürdőzés a Széchenyiben!


Egy másik SzigetenMargitsziget és a Palatinus Fürdő 2013. augusztus 7., 10. (szerda, vasárnap)
A budapesti forgatag helyett, a séta alkalmával a Sziget őrületét hagyhatjuk el egy kis időre a Margitsziget javára. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben értékes információkkal leszünk gazdagabbak például a középkori emlékekről, a 19. századi lenyomatokról vagy éppen napjaink Margitszigetéről. Szállj hajóra egy kis friss levegőért, és pihend ki az addigi koncertélményeket a Palatinus Fürdő vizében!

A túrák minden nap 14:00-kor indulnak majd, a We Love Budapest Infopontnál kell rájuk regisztrálni! A csoportok körülbelül húsz fővel indulnak, a séta után pedig egyénileg lesz lehetőség fürdeni. A regisztráció alkalmával mindenki kap egy tájékoztatót arról, hogy pontosan hogyan lehet visszajutni a Sziget területére!

Lassan itt a sziget, ráhangolódás képpen nézzétek meg Stiller Ákos képeit a tavalyi fesztiválról.