Jó hír a magyar kortárs-kortalan divat rajongóinak: a belváros kellős közepén, a város egyik legcsinosabb terén, a Kammermayer téren megnyitott az új TheGardenStudio üzlet, ahol tehetséges magyar tervezők munkáiból lehet mostantól szemezni, egy karnyújtásnyira a méltán híres szomszédoktól, a Gerlóczy Kávéháztól és a Szalámibolttól.

Ezzel be is tájoltuk a frissen nyílt üzlet környezeti adottságait: a város legérdekesebb terén (alig van ember, aki tisztes nevéről ismerné) a legklasszikusabb kávéház és a legeredetibb bolt mellett megnyílt a (legtehetségesebb) magyar alkotók munkáit felsorakoztató butik, a Tomcsányi Dóri tervező és Sikó Bálint web designer által gardírozott, TheGardenStudio. Az üzlet nem pop-up jellegű, így reméljük, hosszú évekig fent tudja tartani magát a magyar divat csúcsrajáratásának nevében, már csak azért is, mert aki ellátogat az újonnan nyílt helyre, valószínűleg egyetért velünk, amellett, hogy ahogy az lenni szokott, kívánságlistával távozik a zsebében.

És bár a TheGardenStudio név nem új, elérhetőek korábbi címükön, a Városház utcában, illetve online, webshopon keresztül. A bolt érdekessége, hogy jóval kedvezőbb áron értékesítenek a tervezők, így terjedhet a hír szájról szájra, hiszen mint egy bennfentes, itt helyben nem külföldi piacról és viszonteladásról van szó mint például a webshop esetében, sokkal inkább a lokálkincstalálásról.

Ahogy egy jó tervezői boltban pedig folyamatosan, időről időre változnak a kiállított darabok, mindig mást mutatva kicsit. A ruhákkal, design tárgyakkal együtt sokszor szeretnék rotálni a tervezőket is az izgalom nevében. A TheGardenStudio tervezőinek névsora pedig: KELE Clothing, ZAKO, Mrs. Herskin, Varga Flóra, dori tomcsanyi, JUJJ Jewellery, The FOUR, MEI KAWA, Vidó Nóri, ARTEP, Kele Sári, YKRA.