Annak, aki mászott már tetőre a belvárosban, vagy tágabb értelemben Budapesten, nem kell különösebben elmondani, mitől is sármos egy frissen nyíló rooftop hely. A 4BRO csapathoz tartozó Tip Top Bar a télen megnyitott Közhely tetején nyit, lemenő nappal és nyugágyakkal a szolgáltatás részeként. Chill, Kálvin, bikinipántok és rosé fröccs, a Tip Top Barban jártunk.

A Tip Top Bar egy jó ötlet. A Kálvin és az Egyetem tér között elhelyezkedő Közhelyből nyílik egy lift vagy öt emelet felcsigalépcsőzése után, egy mintegy 80-100 fő befogadására képes pimpelt tetőtérként. A kilátás megnyerő, a zene szabad ég alá való, könnyen fogyasztható, kellemes nu disco, deephouse, ami jól passzol a nyári szélhez, fröccsökhöz és a szabad érzethez.

A Tip Top Bar hivatalosan jövő héten nyit, kezdésként este hattól éjfél-kettőig, ahol munka után egyszerre szociálisan és izoláltan lehet lenyújtani vagy alapozni különféle italokkal a kézben, attól függően, hogy épp ágyba vagy tánctérre tart az ember. A tervek szerint egész nyáron nyitva lesznek, hamarosan napközben is nyugágyakkal, ahonnan bátran lehet szemezgetni a Közhely étlapjáról, felküldik a tetőre.

A hely tehát tökéletes a panorámás urban chill érzés át- és megéléséhez, később pedig a sármos DJ szetteket vászonra vetített filmekkel bővítik. A belépést a véges tér miatt számos alkalommal jelszóhoz kötik, megőrizve a baráti-családi hangulatot. Kíváncsian várjuk a folytatást, a hivatalos oldalukon folyamatosan csepegtetik az információkat, érdemes követni. Sok szép nyári flasht kívánunk mindenkinek, magunknak, és nekik friss szellővel az oldalunkon. Hivatalos hosszú hétvégés megnyitó itt.

Tip Top Bar (bezárt)
Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 3.