A Nemjuci zenekar frontembere már több mint egy éve sikeresen működteti a Nemjuci Turit, ami a zenekar hivatalos ruháit takarja. Ezeket a ruhákat Juci turkálja, kapnak egy kis Nemjuci logót, majd koncerteken egy utazó kis butikként mennek a bandával az országban mindenfelé, klubokba, fesztiválokra.

Juci és bandája nagy hangsúlyt fektet arra, hogy környezetüket legkisebb mértékben károsítsák új ötleteikkel, kiadványaikkal (lsd. a legutóbbi Nemjuci CD tok szemétből készült), kiállnak amellett, hogy az újrahasznosítás legyen egy kizárólagos szempont.

A butik most megáll, s bár továbbra is lesz utazós kistestvére, de a Csendes kávézó az Astorián, a Ferenczy István utcában befogadja állandó üzemeltetésre.

A már említett ideológia mentén Juci egész üzletében kizárólag újrahasznosított dolgokkal találkozhatunk, a fapolcoktól kezdve az akasztókig, valamint Juci nagymamáinak régi vállfáin várakoznak a szép, Juci által válogatott és turkált ruhák, amik sok esetben új arcot is kapnak egy-egy új, izgalmas beavatkozással.
NEMRUCIFacebook