Nemrég új bárral bővült a budapesti éjszakai élet. Ez, vagy inkább ő BOB, vagyis a Bacardi Original Bar: újraértelmezett bár hangulat, kubai életérzés és a legmagasabb minőségű koktélok gyönyörű kilátással a Lánchídra és a Budai Várra. A nyitáshoz kapcsolódóan Viszlay Márk közreműködésével “Minden nő egy koktél, minden koktél egy nő” elnevezéssel egyedi fotósorozat készült, melynek darabjai most kerülnek bemutatásra.

A 4BRO csapata a Bro Bisztró, az Ötkert és a Fröccsterasz után a 30+ korosztály megcélzására törekedett a BOB-bal, ugyanakkor a bár kialakításakor nagyon fontos cél volt, hogy laza, de mégis igényes közeg jöjjön létre. Bár BOB-nál a legjobb italokat szürcsölgethetitek, mégis minden tékitízi, de a sok romkocsma után felüdülés lehet a csajoknak, hogy itt végre tűsarkút is húzhatnak. A hely jelmondata – SZESZ and the city – is sokat árulkodik az atmoszféráról: újraértelmezett bár, egyedi fantázianevén „utcabár”, ami nem sznob, de nem is kocsmahangulatú, ötvözi a fiatalok és a már őszülő halántékúak könnyed szórakozással kapcsolatos elvárásait a magas színvonalú italkínálattal, jóképű és profi mixerekkel és hangulatos enteriőrrel.

A BOB megnyitásához kapcsolódóan Viszlay Márk különleges fotósorozatot készített, melyben a BOB legfőbb profilját, vagyis a koktélokat állította középpontba: „Viszlay Márk barátunk ’Minden nő egy koktél, minden koktél egy nő’ c. fotósorozatának az alapötlete az volt, hogy a nőket sokszor kategorizálják, hasonlítgatják mindenféle tárgyakhoz, pl. autókhoz, és ez a koktélokkal sincs másképp. Van, aki Pina Colada típus, és van, aki Kamikaze. Semmiképp sem akartunk sablonos koktélfotókat készíteni – olyanokat, amikor a pohár szélén épp egy vízcsepp csordul – mert a BOB nem erről szól.” – mondta Csókay Gergely, a 4BRO és egyben a BOB egyik résztulajdonosa.

A fotózás középpontjában tehát a nők, mint legnagyobb koktélfogyasztók állnak, 13 karakteren át bemutatva a BOB-ban kapható „legbeszédesebb” koktélokat, és azok hangulatát a legegyszerűbb Mojito-tól a különleges Spice Zombie-ig. A profi modelleken kívül olyan ismert városi arcok is koktélokként köszönnek vissza a fotókról, mint Piringer Patrícia és Fenyvesi Zsófi.