Exkluzív CD-vel és triplakoncerttel is fiatal zenészeket népszerűsít a MONO Fashion Shop új projektje. A MONO meets MUSIC a magyar zenei élet feltörekvő, fiatal generációjának ad lehetőséget és platformot a bemutatkozásra a kiadvánnyal, illetve november 15-én, amikor a Kamikaze Scotsmen, Dr. Beat, illetve a Volkova Sisters is fellép az Akvárium Klubban.

Progresszív minden térenA kortárs hazai divatot 2007 óta felkaroló MONO Fashion Shop saját márkája, a NUBU mellett otthont nyújt a fiatal magyar divattervezők kollekcióinak is. Ezen túlmenően a MONO Kortárs Művészeti Galériával karöltve az üzletben található izgalmas képzőművészeti alkotásokkal, installációkkal és különféle kollaborációkkal is bizonyítja progresszív szellemiségét. A MONO Fashion legújabb projektje a zene területére viszi tovább ezt a gondolatiságot, így kapcsolva össze a stílust ezúttal a zenével.Zenei találkozásA MONO meets MUSIC-projekt célja a hazai zenei szcéna fiatal tehetségeinek támogatása és bemutatása. A kezdeményezés egy CD-kiadványban öltött testet, mely egy zenei műfajokon átívelő, szubjektív és eklektikus merítés az éppen aktuális hazai élőzenei produkciók és elektronikus zenei producerek szerzeményeiből. A válogatáson olyan nevek szerepelnek, akik munkájukkal valóban előreviszik a hazai zenei kultúrát. A november 15-én megjelenő válogatást a MONO Fashion egy nagyszabású triplakoncert keretében ünnepli meg az Akvárium Klubban, ahol a kiadványon is szereplő Volkova Sisters, Kamikaze Scotsmen és Dr. Beat lépnek majd fel.

A limitált példányszámú CD-kiadvány különlegessége, hogy a borítót a közreműködő zenészek sajátkezű rajzai díszítik, így nincs két egyforma közöttük. A november 15-i Akvárium koncertre váltott 1000 forintos jegy mellé jár majd egy ilyen lemez is. Ezen kívül pedig a MONO Fashion Shopban lehet hozzájutni a CD-hez, bizonyos értékű vásárlás felett, a készlet erejéig.