Az új budapesti Starbucks üzlet nyitása alkalmából a kávézólánc felkérte a legnevesebb magyar divattervezőket, hogy alkossák meg a saját Starbucks poharukat.

A júniusra tervezett Starbucks Fashion nem az első üzlete a legnagyobb kávézóláncnak Budapesten, azonban egyik sem kapott olyan patinás helyet, mint az új kávézó. A Budapest szívében megbújó Fashion Street fog otthont adni a legfinomabb kávéknak idén nyártól.


A Starbucksról 1971 óta a Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. Jelenleg egész világra kiterjedő hálózatával a vállalat a minőségi kávé elsőszámú előállítója és értékesítője a világon. A vállalat kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztóik minden egyes pohárban megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt.

A tervezésről


A Starbucks Fashion nyitása kapcsán népszerű hazai divattervezők készítettek a kávézóláncnak tumblr javaslatokat. Érdemes szavazni a kedvencetekre, mert a legtöbb szavazatot kapó tumblert júliusban legyártják és limitált mennyiségben kapható lesz kávézókban. A terveket készítették: Mojzes Dóra, Szegedi Kata, Benus Dani, Barnoff Tamara, Nanushka, Tomcsányi Dóri, Sármán Nóra,Pazicski Miklós, Anh Tuan, és a k e p p showroom!

A kész poharakat a galériában látjátok, szavazni pedit itt tudtok.