Habár lassan 100 éve, hogy megnyitotta kapuit a Szent Gellért Gyógyfürdő, ez mit sem ront értékéből és modernségéből. A fürdő mindig is világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtott, sőt még a mai napig is frissíti és fejleszti azokat. Így idén májustól több új gyógyszolgáltatással várja kikapcsolódni vágyó vendégeit a Gellért Fürdő.

Díszkád - Medence, pezsgő, eper

Kifejezetten pároknak! Ha kettesben szeretnének eltölteni két órát, egy termálvízzel töltött díszkádban, akkor a Gellért Fürdő ezen elkülönített helyisége, a legjobb választás. A nyugodt pillanatokat a medence mellé készített pezsgő és gyümölcstál teszi kellően meghitté.

Időtartam: 2 óra Ár: 19.000 Ft / 2 fő

Szauna Szeánsz - Szaunamester, viccmester

Száraz-, illetve gőzszaunával is bővül a kínlálat. 12-15 perces szeánszokon lehet majd részt venni, melyek alatt egy a kamrában tartózkodó szaunamester fokozza a hőt és a hangulatot. Bizony, a hangulatot is, hiszen felelős lesz a szaunázók jókedvéért is. Ezen felül pedig igyekszik majd a vendégeket bevezetni a szaunázást rejtelmeibe, és személyre szabott ventillációt is biztosítani szaunazászlójával.

Időpontok: 3 alkalom / nap Ár: szaunajegy 500 Ft / alkalomSókamra - Lélegezz fel!

A felső- és alsó légúti betegségekben szenvedőknek is kedvez a Gyógyfürdő. Az itt alkalmazott sókamrás kezelések már pár alkalom után hatásosak lehetnek, mind gyermekeknél, mind pedig felnőtteknél, természetesen mellékhatás nélkül. A kezelés megkezdése előtt tüdőszakorvos vizsgálja meg és látja el tanácsokkal a betegeket.

Ár: 2100 FtKoedukált fürdőzés - Szabad az átjárás

Ez idáig csak vasárnaponként várta női és férfi vendégeit a Gellért Fürdő minkét termál részlege, de május 5-től már szombatonként is látogatható lesz a hölgyvendégek által a gyönyörű környezetű férfi medence.

VIP masszázs - 60 perc relax

Újonnan kialakított masszázshelyiségekkel is bővül a Fürdő emeleti része. Egy órában, exkluzív környezetben engedheti el magát a látogató, mely idő alatt nemcsak izami, bőre és vérkeringése frissül fel, hanem a napi stressz hatásait is garantáltan kipihenheti.

Ár: 14.000 Ft