A leleményes Hugo minden várakozást felülmúlva 5 Oscar-díjat is nyert. Március 1-jétől itthon is mindenki belevetheti magát Hugo kalandjaiba, válaszolj a Facebook-on a kérdésünkre, és  nyerj jegyet a holnapi premier előtti vetítésre!

A legjobb hangkeverés, a legjobb hangvágás, a legjobb látványterv, a legjobb operatőr és a legjobb vizuális effektek díjat is bezsebelte A leleményes Hugo című amerikai kalandfilm az idei Oscar-gálán.

A leleményes Hugo egy árva kisfiú története, aki egy párizsi pályaudvar falai mögött éli titkos életét. Egy különc lány segítségével keresi a választ a rejtélyre, mely összefügg apja elvesztésével, az alatta lakó mogorva játékboltossal és egy szív alakú lakattal, amelynek, úgy tűnik, nincs meg a kulcsa. E titokzatos történet nyomán alakulnak ki Hugo és társainak fantasztikus kalandjai.

Brian Selznik díjnyertes bestselleréből az Oscar-díjas Martin Scorsese készített bravúros, izgalmas, lélekemelő filmet 3D-ben.

A Libri Kiadó a film megjelenése alkalmából kiadta Brian Selznick A leleményes Hugo Cabret című könyvét. Az író 284 saját rajzával, valamint a képregények és filmek keverékét idéző formájával újraértelmezi a regény műfaját, és egy teljesen új, eddig ismeretlen olvasási élménnyel lepi meg a csodálatos történetek kedvelőit. Most akciósan megrendelhető a Libri online könyvesboltjából!

Szeretnél jegyet nyerni a premier előtti vetítésre? Keresd a játék részleteit a
Facebook oldalunkon, és legyél ott Te is a feburár 29-ei vetítésen!