A Holmes Place Egészségcentrum a Gozsdu udvarban egészen különleges teret biztosít a testedzésre, a kikapcsolódásra, illetve a pihenésre – tegyük mindezeket egyedül, közösségben, vagy éppen párban. „One life. Live it well.”- hirdeti a szlogen, ami tükrözi, hogy nem egy edzőtermet, sokkal inkább egy életmódközpontot jelöl a belváros szívében lévő fitness palota. Céljuk, hogy személyreszabottan segítsenek a vendégeknek saját céljaik elérésében; abban, hogy mindennapjaik részévé váljon a mozgás, az aktív kikapcsolódás.

Live it wellA Holmes Place

Gozsduban féléves, illetve éves tagságra van lehetőségünk, melyet egy ingyenes próbanap után vásárolhatunk meg. Amint betesszük a lábunkat a központba ki kell töltenünk egy kis kérdőívet, amely a céljainkat, elvárásainkat, sportmúltunkat, illetve egészségügyi állapotunkat igyekszik felmérni. Majd minden új látogatót körbevezetnek, hogy bemutassák a termeket a lehetőségekkel együtt. Ha ezt például párban tesszük, számíthatunk arra is, hogy a páros lehetőségekre, illetve a párok számára ideális megoldásokra is felhívják a figyelmünket. Íme egy kis ízelítő!

Közös ritmusbanA szezonális akciók mellett egész évben lehetőségünk van résztvenni a Holmes Place csoportos óráin. Vannak olyan óratípusok, amelyek főként a lányok fantáziáját mozgatják meg, így például a Pilates vagy a port de Bras -, de bőven akadnak olyan lehetőségek az órarendben, amely mindkét nem körében nagy népszerűségnek örvendenek. A spinning például abszolút unisex műfaj, amely olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy általában érdemes előre bejelentkezni rá. Az órarendben szerepel még body ART, Cardio Kick Boksz, Power Workout, illetve Gymstick Muscle is, így a kínálat nem lehet kifogás.

Ha nincs kedvünk a vezetett órákhoz, még mindig van lehetőségünk egy jót kardiózni úgy, hogy közben még beszélgetni is tudunk. A gép- és eszközállományra panasz nem lehet, mindegyik jó állapotban van, emellett számtalan lehetőség közül választhatunk a Technogym és Precor Adaptive Motion Trainers gépek közül. Egy-egy elismerő pillantás, egy-két bátorító szó a társunk részéről pedig több energiát ad minden müzliszeletnél. Arról nem is beszélve, hogy a másik akaratereje gyakran ösztönöz minket is a folytatásra.Míg te, én…Persze nem kell ragaszkodni a szószerint közös edzésekhez, ha együtt - barátainkkal, esetleg a párunkkal - is indulunk az egészség fellegvárába. Ideális megoldás az is, hogy míg az egyikünk csoportos órán vezeti le az aznapi feszültséget, a másikunk úszik egyet. Az sem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a módszer felel meg a reggeli lendületszerzésre, ha a korai edzésidőpontokat részesítik előnyben. Egy yoga óra és egy súlyzó köredzés például tökéletesen összepárosítható az időtartamot tekintve.

Ha egyedül megyünk edzeni akkor sem fogunk unatkozni a Holmes Place Gozsduban. Az a fontos, hogy legyen nálunk fülhallgató, így nézhetjük is a magyar és külföldi csatornákat a gépekhez tartozó LCD kijelzőkön. Ha mégis alábbhagy a lelkesedés, még mindig van valami a Holmes Place tarsolyában: az ügyeletes edzők szívesen adnak hasznos tippeket, sőt többször tartanak expressz edzéseket külön izomcsoportokra koncentrálva.Egy, két, há, még!Azzal nem kell egyetérteni, hogy edzeni mindig jól esik, de, hogy pihenni igen, az szinte biztos. A Holmes Place Gozsdu tagjaként wellness terén is remek lehetőségeink vannak. Nem egy olyan vendég van, akik egész napokat képesek itt eltölteni úgy, hogy a nap minden percét élvezik. Nem csoda, hiszen a Holmes Place az edzéslehetőségek színvonalához hasonló kényeztetéseket is kínál. A szauna, a gőzkabin, a szépségszalon, a nyugágyakkal teli uszoda tér, illetve a nem klubtagok számára is nyitva álló kávézó lenyűgözik a látogatókat.Mi a titok?A Holmes Place Gozsdu sikere tömören szólva: színvonalas-, sokrétű-, és személyre szabott szolgáltatás. Érdemes minél több lehetőséget kipróbálni itt. Sőt! Miért ne osztanánk meg ezt az élményt másokkal is? A közösen eltöltött szabadidő csak értékesebbé válhat, ha azt a Holmes Place által kínált dolgokkal töltjük el!