Gasztro

Töltött Hold Gasztrovíkend 2017

Február – és a farsang – utolsó hétvégéjén ismét várnak mindenkit egy fantasztikus hangulatú Gasztrovíkendre. Idén is az ország minden részéről érkeznek jobbnál jobb éttermek, termelők, és persze a Piac állandó bérlői is meglepetésekkel készülnek. Jó hír, hogy lesz fűtés is, kísérőprogramok, zene, hangulat – a belépés pedig ezúttal is ingyenes. (Fotó: Az esemény Facebook-oldala)

Megjelenik a balatonfüredi-veszprémi Chianti/Baricska, a békési Kira, a kecskeméti Spaletta, a hosszúhetényi Almalomb, az Első Mádi Borház, a pannonhalmi Viator, a balatonfüredi Sparhelt, keszthelyi Paletta, a miskolci Végállomás, a bázakerettyei Bonne Chance, a debreceni IKON, a budai hegyvidékről érkező Kis Bíró, és a pestiesen olasz DIGÓ.  

Vendégtermelők is érkeznek, jön a Chilion (csilipaprikák), Süss-Édes Élet (bonbonok, csokoládék), Kárász Rita (szörp), Batha-Porta (őrségi magolaj), Stelázsi (sajtok, szalámik), Vitéz Kürtös (kürtös kalács), és a Vespresso utcai kocsijánál remek olasz kávék lesznek.

Új nyitásokra is számíthatnak a vendégek: a Michelin-csillagot szerzett, s a lyoni Bocuse d’Or világbajnokságon negyedik helyezett Széll Tamás és csapata Stand25 néven nyit bisztrót a Piac földszintjén, a magyar konyhára építkezve. Ugyancsak a lenti részen nyit a Haxen Market, akiket a Király utcából régóta ismerhet a közönség, s a piacon csülök többféle verzióban és kaisersmarni is lesz náluk. A Panificio il Basilico leköltözött az emeletről, a pékáruk mellett szendvicsek és sok egyéb finomság is lesz február végétől.

Nyitvatartás
Hétfő06:30-17:00-
Kedd06:30-18:00-
Szerda06:30-18:00-
Csütörtök06:30-18:00-
Péntek06:30-18:00-
Szombat06:30-16:00-
Vasárnap--
TELEFON: +3613531110
E-MAIL : info@belvar.hu