Change language to English

Újra nyit a Fodrászatok Éjszakája!

Budapest és nevezetességei - Cikkek

2011. szeptember 14.

Nem vagyunk egyformák, mindannyian különbözni akarunk: van aki extravagáns, más a szolid vonalat képviseli. Abban viszont megegyezünk, hogy végre tényleg azt a frizurát szeretnénk a fejünkön látni, amit megálmodtunk magunknak. A Fodrászatok Éjszakája szervezői nem csak ezt tűzték ki célul, hanem remek hangulatról és számos izgalmas meglepetésről is gondoskodnak, hogy Te a lehető legjobban érezd magad ezen az estén. Nyereményjátékunkban pedig termékcsomagokat is nyerhetsz!

A Fodrászatok Éjszakája a szakma és a közönség izgalmas találkozása, ahol a legkiválóbb fodrászmesterek segítenek megtalálni számodra az egyéniségedhez legjobban illeszkedő frizurát, személyes tanácsokkal is ellátnak, elárulják, hogyan tudod a hajadból a legtöbbet kihozni. Lehetőséged lesz arra is, hogy betekints a legnívósabb szalonok kulisszái mögé és eszmét cserélhessetek stílusról, divatról.
Szeptember 16-án pénteken tehát engedélyezz Magadnak egy különleges estét, látogass el a Fodrászatok Éjszakájára és engedd, hogy szakavatott kezek újjávarázsoljanak. Az éjszakai látogatáson ráadásként egy kedvezménykártyát is kapsz majd, amellyel 2 héten belül 13 üzlet összesen 70 fodrászának szolgáltatását veheted igénybe, 50 %-os áron. Miért hagynád ki?

A Fodrászatok Éjszakája a legdinamikusabban fejlődő többpartneres fodrászati kezdeményprogram, ahol a fodrászokkal bebarangolhatod a szép haj birodalmát, segítségükkel betekintést nyerhettek a kulisszák mögé is. A séta során számos fodrászati titokról akár fellebbenthetik a fátylat.  E különleges túra résztvevőit a semmihez nem hasonlítható esti atmoszféra és a sejtelmes termékek nem mindennapi élménnyel ajándékozza meg.  A szakma és a közönség számára is kötelező programmá vált az esemény.
A résztvevő szalonokban a látogatóknak lehetősége nyílik a üzlet nyújtotta szolgáltatás és az általuk ajánlott termékek megismerésére, időpont egyeztetésre, szakmai tanácsadáson való részvételre.
Az éjszakai látogatáson megszerzett 50%-os kedvezménykártya azon az estén és az azt követő 14 nap normál nyitvatatrtása mellett használható fel. Mindezt mindenki kedvére, a hozzá legközelebb álló stílusú fodrászüzletben teheti, ugyanis a legfontosabb, hogy minden szalon más stílust képvisel, de a színvonal mindenhol ugyanaz.

Mit? Fodrászatok Éjszakája  
Mikor? 2011. szeptember 16-án, (péntek) 20 óra
Hol? A rendezvényen 13 fodrászüzlet vesz részt:

További infok itt!
Írd meg kommentben, hogy melyik fodrászatot látogatnatnád meg legszívesebben a felsoroltak közül!

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!