Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Budapest és nevezetességei cikkek

1385 cikk

10 tavaszi pillanat Budapesten 2017. 02. 21.

Jöjjön pár Fortepan-fotó bizonyítékul arra, hogy a jó idő minden évben megérkezett, bármennyire reménytelennek is tűnt a helyzet.

Egy vagány vegán vásár és egy romkocsma találkozása a Paulay utcában 2017. 02. 20.

A Szimpla és az Élesztő után most az Anker’t is ráállt a vasárnapi piacozásra, de egy kis csavarral, mert a Paulay utcai vásárban kizárólag vegán jóságokat kínálnak.

Hajdanán kékben is pompázott, mert nem volt zöld festék – a Szabadság híd története 2017. 02. 14.

A hídvámokból befolyó tetemes összegnek köszönhetjük Budapest legrövidebb hídját, melyet a második világháborúból a Gellért-szállóból nézve robbantottak fel a németek.

Van élet a hűtőmágneseken is túl – a legújabb tervek a jövő Budapestjéről 2017. 02. 08.

Varró Dani versével időmértékessé tett ugróiskola, lakóközösséget építő applikáció, menő dizájntárgyak, térkép a lábunk alatt: ígéretes dolgokat találtak ki a MOMÉ-sok.

Hogyan szállították régen a szemetet Budapesten? 2017. 02. 07.

Nem sűrűn gondoltunk még bele, hogy a múltban vajon Budapesten miként oldották meg a szemétszállítást. Most pár archív fotóval mutatjuk be.

Használd a #parosvaros hashtaget, és nyerj naponta Valentin-napi játékunkon! 2017. 01. 31.

Kezdődik a két héten át tartó Valentin-napi játékunk, és ha igazán romantikus budapesti helyszíneket posztoltok Instagramra, szuper nyeremények várnak rátok!

25+1 budapesti hely, amit szeretnénk felújítva látni – 2. rész 2017. 01. 30.

Összegyűjtöttünk 25 bérházat, villát, palotát, templomot, áruházat és ipari épületet, amelyeknek felújításával sokat nyerhetne a város.

A legkisebb múzeumok nyomában – Bibliamúzeum 2017. 01. 25.

Heródes templomának makettje, régészeti leletek és színvonalas képzőművészeti tárlatok is láthatóak a felújított és külföldiek által is látogatott múzeumban.

További találatok betöltése