Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bárok és szórakozóhelyek cikkek

252 cikk

A Raktárosok beveszik Budapestet – a Bár és a Beach után itt a Raktár Klub 2017. 01. 17.

A budapesti klubéletben valamennyire is jártasaknak valószínűleg nem kell bemutatni a Raktár Bárt, de most a Raktár család legújabb egységét, a Klubot vettük górcső alá.

Egy 7 napos klubfesztivállal búcsúztatja az évet a BRKLYN – jön a Holiday Festival 2016. 12. 16.

A két ünnep között akár be is költözhetünk a Kazinczy utcai szórakozóhelyre: hétfőtől szombatig minden nap bulival készülnek a BRKLYN-ban. Indul a nagy klubfesztivál.

LOCK – Budapest legújabb privát klubja 2016. 12. 05.

Évekig kihasználatlanul állt a Tölgyfa utca egykori klubja, mely most LOCK néven újraindult, egyedi koncepcióval, igencsak exkluzívan.

A jó sör beveszi a Várat – Macskakő Sörtársaság az I. kerületben 2016. 12. 01.

A Macskakő Sörtársaság szeptemberben nyitott a Várnegyed alján, a közel ötvenféle sör mellett 13-féle whiskey-t és borokat is kínál.

Ők a Bacardí Legacy koktélverseny hazai nyertesei 2016. 11. 24.

Bemutatjuk azokat a koktélokat, amikkel megnyerték a Bacardí Legacy elődöntőjét a Deák Street Kitchen, a Mojito Mixeriskola és a Spíler Shanghai tehetséges bártenderei.

Barátságos multikulti búvóhely a bulinegyedben – Café des Arts & Innovation 2016. 11. 09.

Itt nem szólnak ránk, ha egy egész délutánon át dolgozunk a laptopunkon egy csésze kávé mellett, és a fővárosban élő külföldiként is menedékre lelhetünk itt.

A kulcsszó: whiskey és koktél – Jack Daniel's 150 Pop Up Bar 2016. 10. 28.

Január közepéig minden Jack Danielről és híres whiskey-jéről szól a Fehér Hajó utca 1-5. alatt. Mindez különleges üvegek, koktélok és kiállítás formájában.

5 nemrégiben újranyitott budapesti klub az őszi estékre 2016. 10. 18.

A nyár vége óta ismét a kluboktól hangos a budapesti éjszakai élet – mi pedig irányt mutatunk benne öt frissen újranyitott hely ajánlójával.

További találatok betöltése